• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikahta istenen sağlık raporuna para vermeyin!

hermes8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
18
0
86
mrb arkadaşlar uzun zamandır bu forumdayım ama yeni yeni yazmaya başladım. daha önce bu konu hakkında başlık açılmış ama bence önemli olduğundan dolayı tekrar açmak istedim.

nikah işlemlerinde istenilen sağlık raporu birçok yerde rahatlıkla bulabileceğiniz AÇSAP merkezlerinde ücretsiz yapılıyor. özel yerlerde vs yaptırıp boşuna para vermeyin.

bilmiyorsanız buraların nerde olduğunu nikah işlemlerini yapacağınız belediyeye telefon açıp sorabilirsiniz.

bu sağlık raporuna 200- 60-35 tl verdik diyen arkadaşları okudukça üzülüyorum. devletin sağladığı imkanlardan yararlanın...

ayrıca buralarda raporun sonucunu beklemenize gerek yok aynı günde belediyenin istemiş olduğu raporu veriyorlar. sonucuda bir haftaya alabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
heryerde varmıdır ki bu açsap merkezi
hiç duymamaıştım daha önce ama ne güzel yaa ücertsizmiş

merhaba, ben de az önce işlemlerimi tamamladım :) sabah aile hekimime gittim. Tahlil ve film istedi. Bunları Halk Sağlığı laboraturında yaptırıyorum ve hiç bir ücret ödemedim. Verem Savaş'ta de filmi çektirdim bir tek ona 10 TL ödedim o kadar.

kızlar günaydın

bende sağlık raporunu aile sağlığı merkezınden aldım bende önce nişanlım yaptırdı o özelde bilmiyodu baya bır para verdi

ayrıca bızden film istemediler neden acaba merak ettım şimdi kalktı dedıler bıze o ama bılemıyorum dogrusunu ogrenmem lazım :50:

İstanbulda ve ssk iseniz Bakırköy Osmaniye polikliniğine aile hekimizin istediği tahlillerin olduğu kağıt ile birlikte randevu almadan direkt olarak başhekime gidiyorsunuz. Sizi enfeksiyon bölümüne yönlendiriyor. 2 gün sonra tahlilleriniz çıkıyor aile hekiminize onaylatıyorsunuz. Paranızda cebinizde kalıyor....:9:

benim bağlı olduğun aile sağlığı merkezinde ne yazıkki gereken testler yapılmadığından özel labort. gittik
ve epey bi para bayıldık. içime oturdu ama yapıcak bişiy yoktu
anemi testinide kendileri yaptılar Allahtan o ücretsizdi.

Back