• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikahı ve Düğünü farklı günde olanlar...Evlilik yıldönümünüzü hangisini kutluyorsunuz

serce_serce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
185
0
46
Ankara
Kızlar merak ettim düğün ve nikahı farklı günlerde olanlar...Merak ediyorum evlilik yıldönümü olarak hangi günükutluyorsunuz veya kutlayacaksınız ? Nikah gününü mü ? Düğün gününü mü ? Bana nikah daha mantıklı geliyor ama yinede merak ettim sorayım dedim :)

Ben ısrarla nıkahı kutlamak ıstesemde eşim düğün gununde kutluyor 12 yıldır sebepte çok saçma sen nikahtan sonra benimlemi geldin evimizde berabermi yaşadık.Banada abes gelıyor sankı gerdek gecesi kutlamak gibi:9::9::9::9::9:

düğünü kutluyoruz canım..
benım nıkahımla dugunum arasında tam 10 ay var :) 2ay sonra 4.yılımıza giriyoruz düğünde :16:

:9:
kızlar benm eşime kalsa hiç birini kutlamaya gerek yok ama ben ağustosta bi başlıyorum tanışma yıl dönümünden bizim hepsinin arasında 1 er ay var :D yıldırım nikahı gibi bişi olduğu için :16:
ayda bir defa kutlama şart :32:

Benim nikahim ocak 2011, dügünüm de temmuz 2011 de yapildi. Bu sene her ikisini de kutladik, ama benim için dügün tarihi daha anlamli. Çünkü esim ile vatandaslik ülkelerimiz ayri ve cok kagit kürek evrak gerekiyordu nikah için. O yüzden nikahin bendeki hatirasi kosusturmaca ve sinir bozucu evrak derleme toplama olarak kaldi.

Ama dügünümüz çoook güzeldi ve o özel günü kutlamak daha keyif vericiydi benim için... Gerçi gecen ay 1. yildönümümüzü kutlamaya restoranta giderken kaza yaptik, araba yamuldu, sonra esimle kavga ettik, bize çarpan adam "ben iftarimi açacam" dedi ve kaçti, biz bakakaldik :d ama olsun sonra düzeldi her şey çok şükür.

Yani serce serce arkadasim, hangisini kutlamak istersen o olur, ikisi de olabilir tabiki..

bana kalsa tanısma bulusma da dahil herseyi kutlamak istiyorum da eşim tabi nikahla düğünü kutlamak istiyor sadece:) ve en son düğün günümüzü kutlamayı unuttu cok gücendim :)

canım bizimde nikah günüyle düğün arasında 5 ay var. ben nikah günü kutlayacaz demiştim, eşiimde tamam dedi ama olmuyor temmuzda kutluyoz. o gün düğünümüz olmuş ya. öyle kutlamak gerekiyomuş. erkek milleti...

Back