İyi bi organizasyonsa gecikeceğini zannetmiyorum.
ben düğünden 10 gün önce yapmıştım..
salonda yapardım aslında ama takı töreni felan uzun oldu bizim millet oynasın eğlensin diye salonda yapmadık..
Ben düğün günü nikahı tercih etmiştim çünkü düğün başka gün, nikah başka gün olsaydı yıldönümü kutlamaları konusunda kafa karışıklığı ortaya çıkabilirdi
bizim çoluk cocuk en fazla 200 kişi olur diye tahmin ediyorum canım o yüzden takı töreni çok sürmez gibi:) yer sahibi de istediğin saatte düğünü başlatabilirsin sorun olmaz dedi.
Ben düğün günü nikahı tercih etmiştim çünkü düğün başka gün, nikah başka gün olsaydı yıldönümü kutlamaları konusunda kafa karışıklığı ortaya çıkabilirdi
hıı o zaman bence salonda yaptır..
bizim 1000 kişiden fazlaydı gelen kişi sayısı o yüzden takı çok uzun sürdü..
Arkadaşlar nikahı düğün günü mü yapmalı sizce yoksa daha önceden mi, aslında ben hep düğün yerinde istiyordum ama çevremden duyduğuma göre nikah memuru genelde geç kalıyormuş sonra düğün saati boşuna yarım saat bi saat kısalıyormuş, düğün yerinde daha mı stresli olur acaba? Nasıl yapsak bilemedim???
hıı o zaman bence salonda yaptır..
bizim 1000 kişiden fazlaydı gelen kişi sayısı o yüzden takı çok uzun sürdü..
en sonunda karar verdim canım düğünde yapıcam daha heycanlı olcak sanırım:) tabi ben karar aşamasındayken günler dolmadıysa:S
kırmızı halıda serdirt canım salon ayarlasın onu
kır düğünü olcak canım kısmetse oynama yeri ve giriş yerinde kırmızı halı var:):):):) sen ne güzel atlamşsın canım ya inş. hayırlısıyla darısı başıma:)
kır düğünü olcak canım kısmetse oynama yeri ve giriş yerinde kırmızı halı var:):):):) sen ne güzel atlamşsın canım ya inş. hayırlısıyla darısı başıma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?