• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikahı ne zaman yapmalı

amos87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
294
214
103
Arkadaşlar nikahı düğün günü mü yapmalı sizce yoksa daha önceden mi, aslında ben hep düğün yerinde istiyordum ama çevremden duyduğuma göre nikah memuru genelde geç kalıyormuş sonra düğün saati boşuna yarım saat bi saat kısalıyormuş, düğün yerinde daha mı stresli olur acaba? Nasıl yapsak bilemedim???

ben düğünden 10 gün önce yapmıştım..
salonda yapardım aslında ama takı töreni felan uzun oldu bizim millet oynasın eğlensin diye salonda yapmadık..

Hiçte geç gelmiyorlar, aksine tam zamanında geliyorlar siz biraz gecikseniz "nerede kaldılar ben bekleyemem giderim" diye de haber yolluyorlar. Benim nikahım düğünde oldu, bence bambaşka oluyor düğünde kıyılan nikahlar. O atmosfer, o heyecan hepsi bir arada harika oluyor. Yani daha önceden kıyılsa nikahım sanırım düğün günü o kadar heyecanlı olmazdım. Nikah masasına herkesin bakışları içinde, seçtiğiniz o müziğin eşliğinde , elele yürümek heyecandan kekeleyerek "evet" demek harika harika harika...O günü tekrar tekrar yaşamak isterim imkanım olsa. Ama işte, hayatta 1 kere oluyor işte.

ya canım o kadar güzel yazmışsınki sanırım o gün yapmassam benim de içimde kalacak. Bakalım inş. ayarlayabiliriz.

İyi bi organizasyonsa gecikeceğini zannetmiyorum.

evet canım ama şöle bir şey var ben istanbuldayım nikah yalova da olacak dediğin gibi organizayonu iyi yapmak gerekir işim gereği yoğun çalışıyorum yalova ya nasıl gidip nikah işlemlerini halledicem o da işte biraz aklımı kurcalıyor.

Ben düğün günü nikahı tercih etmiştim çünkü düğün başka gün, nikah başka gün olsaydı yıldönümü kutlamaları konusunda kafa karışıklığı ortaya çıkabilirdi :9:

ben düğünden 10 gün önce yapmıştım..
salonda yapardım aslında ama takı töreni felan uzun oldu bizim millet oynasın eğlensin diye salonda yapmadık..

bizim çoluk cocuk en fazla 200 kişi olur diye tahmin ediyorum canım o yüzden takı töreni çok sürmez gibi:) yer sahibi de istediğin saatte düğünü başlatabilirsin sorun olmaz dedi.

Ben düğün günü nikahı tercih etmiştim çünkü düğün başka gün, nikah başka gün olsaydı yıldönümü kutlamaları konusunda kafa karışıklığı ortaya çıkabilirdi :9:

evet canım ya özel günler hiç bitmiyor zati yok tanışma günü, yok nişan günü yok evlilik yıl dönümü.....:)

bizim çoluk cocuk en fazla 200 kişi olur diye tahmin ediyorum canım o yüzden takı töreni çok sürmez gibi:) yer sahibi de istediğin saatte düğünü başlatabilirsin sorun olmaz dedi.

hıı o zaman bence salonda yaptır..
bizim 1000 kişiden fazlaydı gelen kişi sayısı o yüzden takı çok uzun sürdü
..

aynı bizde olduğu gibi eşim nikah olduğu gün diyor ben düğün diyorum orta yolu henüz bulabilmiş değiliz:1::1:

Arkadaşlar nikahı düğün günü mü yapmalı sizce yoksa daha önceden mi, aslında ben hep düğün yerinde istiyordum ama çevremden duyduğuma göre nikah memuru genelde geç kalıyormuş sonra düğün saati boşuna yarım saat bi saat kısalıyormuş, düğün yerinde daha mı stresli olur acaba? Nasıl yapsak bilemedim???

Bizde düğünden 1 ay önce yapmayı düşünüyoruz. O gün düğün stresi takı merasimi derken önceden çıksın ortadan daha mantıklı geliyor bana :31:

bence dugun salonunda olmalı tabıkı.erkekler paradan kaçmak ıçın nıkah salonunda olsun ıstıyolar ama yemezler:1:

bence salonda nikah.ben 2012 yılında evlendim salonda olmasını çok istedim ama işyerinde 7 yıllık tazminatım vardı onu alabilmek için yapamadım.zaten salon dolması falan 8,30 ancak çıkarıolar sizde erken çıkarsınız normal çıkış saatine gelio zaten madem orta yoluda bulamadınız tek bi gününüz olmuş olur.hayırlı uğurlu olsun şimdidenn.

hıı o zaman bence salonda yaptır..
bizim 1000 kişiden fazlaydı gelen kişi sayısı o yüzden takı çok uzun sürdü
..

en sonunda karar verdim canım düğünde yapıcam daha heycanlı olcak sanırım:) tabi ben karar aşamasındayken günler dolmadıysa:S

kırmızı halıda serdirt canım salon ayarlasın onu

kır düğünü olcak canım kısmetse oynama yeri ve giriş yerinde kırmızı halı var:):):):) sen ne güzel atlamşsın canım ya inş. hayırlısıyla darısı başıma:)

kır düğünü olcak canım kısmetse oynama yeri ve giriş yerinde kırmızı halı var:):):):) sen ne güzel atlamşsın canım ya inş. hayırlısıyla darısı başıma:)

amin canım Allah utandırmasın..

Back