Garip bi hikayem var ben içinden çıkamadım kimseye de dinletemedim lütfen yardım . 26 yaşındayım iyi bi iş kurdum güzel bi yaşamım vardı iyi gidiyodu yani anlayacağınız herşey sonra bi anda iflas ettim herşey peşpeşe geldi kaybettim herşeyimi tüm kurulu düzenim bozuldu böyle zamanlarda gerçek dostu düşmanı görüyomuş insan gördüm hepsini yanımda sandıklarımın kazıklarını falan durum böyle olunca savunmasız kaldım annemler de baya endişeli tabi beni isteyen bi öğretmen vardı hemen hızlandırıp vermek istediler istemedim başta dinletemedim şu an nişanlıyım bir ay sonra nikahım var çok acele ediyo herkes ama benim içim çok sıkılıyo aslında iyi biri o kadar sıkıntıya rağmen hiç sırt çevirmedi destek olmak için çabaladı hep anlayacağınız vefa borcum var ona tuttu kaldırdı beni ama gene de içimin sıkıntısını geçiremiyorum işimide düzeltiyorum biraz biraz bunu gören ailem bu defa sen istemedin yapamıcan yol yakınken vazgeç madem biz zorladık seni falan diyo ama başta niye dinlemediniz işleri düzelticem derken inanmadınız hem böyle yarıyolda mı bırakayım o zor günlerde yanımda olanları diyorum onlara da ama işte çok korkuyorum siz ne düşünüyorunuz bu konuda fikirleriniz benim için önemli yanlış nerde biraz uzun oldu başınızı şişirdim affola