• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah

nurnurzinha

OL IZ VEL OL IZ VEL
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
556
16
68
Bursa
Merhaba bayanlar.Direk konuya gireyim.Haftasonu nikah tarihi alınıyor mu? Gerçekten hiç bilgim yok bu konularda.Nikah daireleri haftasonu evlilikler için açık ozaman alınabilinir diye düşünüyorum.

off tamam ya kısmını herkes üzüldüğünüz için kendi kendinize tepki verdiğinizi düşünmeyebilir. o yüzden yazdıklarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.
konunuza gelince nikah başvuruları hafta içi mesai saatlerinde oluyor, hangi belediyede nikah kıymayı düşünüyorsanız o belediyenin internet sitesinde bilgileri bulabilirsiniz (istenilen evraklar da değişebiliyor bazen) ya da iletişim numaralarından da yardımcı olabilirler.

off yaaa tamam çok teşekkürler.

off tamam ya kısmını herkes üzüldüğünüz için kendi kendinize tepki verdiğinizi düşünmeyebilir. o yüzden yazdıklarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.
konunuza gelince nikah başvuruları hafta içi mesai saatlerinde oluyor, hangi belediyede nikah kıymayı düşünüyorsanız o belediyenin internet sitesinde bilgileri bulabilirsiniz (istenilen evraklar da değişebiliyor bazen) ya da iletişim numaralarından da yardımcı olabilirler.

bu nedir, 2 üyelikmi?

Edit:
kafam karışık
uykum var

2 üyelik sandım, yanlış okumuşum

Son düzenleme:
Canım haftasonu tarih alınmıyor fakat hafta sonu nikah kıyılıyor.

Son düzenleme:
evet hafta sonu tarıh alınmıyor fakat nıkah kıyılıyor hafta içi ve hafta sonu nıkahlarda fiyat farkı var malesef heleki istanbuldaysanız

Üzüldüğüm için off ya dedim.Bugün nikah dairesine gidemeyeceğim sandım ama neyseki gidebildim.Burada bi arkadaşımız kurşun kalemle ön kayıt yapıyorlar,evraklarınla gittiğinde kesin kayıt oluyor demişti ancak anlaşılan bu Bursa merinos nikah dairesine uymayan bir şey.Evraksız bir şey yapmıyorlar.Ön kayıt falan almadılar.Gerçekten birbirini tutmuyor nikah daireleri.Neyseki bazı bilgiler aldık,boşa gitmedik yani.Evleneceğim insan yabancı uyruklu olduğu için ne kadar bilsekte yeni öğrendiğimiz her türlü bilgi daha dikkatli olmamızı sağlıyor.

canım hafta sonu acık olmaz diye biliyorum resmi bir daire olduğu için. zaten kan felan vereceksin kolay degil bu işler. sen nezaman evleneceksin? konuya pek uzak gibi gördüm seni emin misin canım? sevgilerr

Ağustosta nikah olacak.Hayır evlilik konusunda emin değilim maalesef.Bu konudan uzağım çünkü evleneceğimi hiç düşünmezdim hayal edemezdim.Ya da klasik evlilik sendromu falan da olabilir benimkisi bilmiyorum.Okulum bitmedi ve bunun da etkisi var.Son seneye geçtim ama 25 yaşındayım.

Back