Nikah nikah tarihini kaç ay önceden aldınız

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
123
38
arkadaşlar benim gibi durumda olan varmı bilmiyorum ama nişanlımla benim durumum biraz karışık iş dolayısıyla yurt dışında bu yaz ağustos sonunda gelicek tatil için sonra bi 6 ay kdr daha gelmicek şubat ta burda kısmetse nisan gibide düğünümüz var ama geldiğinde nikah için gün almakta geç kalıcz die korkuyorm bu yaz evlenen bir arkdaşım 6 ay önceden başvurmş bu kadar yoğunmu oluyor gerçekten o olmadan benim burdan işlem yapmam mümkün mü ? yardımcı olursanız çok sevinirim

canım öncelikle Allah hayırlısıyla tamamına erdirsina.s.
benim bildiğim kadarıyla pekçok evlendirme dairesinde kayıt defterleri 6 ay öncesinden açılıyor ve evrakların en fazla 6 aylık olmasını istiyorlar. belediyeler telefonda da bilgi verebiliyorlar istersen bir araştıra.s
biz temmuz ayında almıştık günümüzü ekim için...ama bayram sonrası olduğu için epey zorlanmıştık...
İnşallah gönlünüze göre halledersiniz herşeyiopuyorumnanaktan

tşk ederim cvplar için
semtlere göre değişiyormuş bugün bi arkadaşımdan öğrendim,önümüzdeki ay düğünü olan bi yakınım 6 ay önceden almş,kadıköy evlendirme dairesinden akşam saat 20.45 e o saatte nikah mı olur çok şaşırdımohaoldumsmile
kadıköy belediyesinde çok talep varmş belki o yüzdendir :S ben nişanlım olmadan nasıl yürütücem o en çok kafama takılan :((

tşk ederim cvplar için
semtlere göre değişiyormuş bugün bi arkadaşımdan öğrendim,önümüzdeki ay düğünü olan bi yakınım 6 ay önceden almş,kadıköy evlendirme dairesinden akşam saat 20.45 e o saatte nikah mı olur çok şaşırdımohaoldumsmile
kadıköy belediyesinde çok talep varmş belki o yüzdendir :S ben nişanlım olmadan nasıl yürütücem o en çok kafama takılan :((
cnm hallolur merak etme ben de her seyi kendim yaptim esim farkli bi ilde oldugu icin..

benm düğüne 14 gün var ve daha almadık :)

sanırım p.ertesi falan alırlar ben kimligimi bırakıp gelcem :)

bizim nikahımız düğün salonunda olduğu için haziran için ocakta gün aldık. maltepe belediyesi 6 ay önceden açıyor defterleri

şubatta gelecekse düğün için 2 ay kadar zamanınız olacak. bence nikah için gün almakda geç kalmış olmazsınız. sonuçta o zamanlar çok fazla nikah olmuyor diye biliyorum.

biz 10 gün önce alacağız benimki de yurtdışında nikah memuru sorun olmaz, o gün dolarsa da sizin için ekstra bir saat açarız dedi boshayallersmile

Benimki 2 hafta icinde oldu
Saglik raporu cok surdu..
rontgen cek 3 gun sonra sonuclari al
igne vurdur, saglik ocagina git 5 saat bekle kuyrukta oohooooh

Benimki Ama yildirim nikahi :)
bendede yurt disi meselesi vardi :)

arkadaşlar benim gibi durumda olan varmı bilmiyorum ama nişanlımla benim durumum biraz karışık iş dolayısıyla yurt dışında bu yaz ağustos sonunda gelicek tatil için sonra bi 6 ay kdr daha gelmicek şubat ta burda kısmetse nisan gibide düğünümüz var ama geldiğinde nikah için gün almakta geç kalıcz die korkuyorm bu yaz evlenen bir arkdaşım 6 ay önceden başvurmş bu kadar yoğunmu oluyor gerçekten o olmadan benim burdan işlem yapmam mümkün mü ? yardımcı olursanız çok sevinirim

aynı durumdayız benim nişanlım da yurt dısında agustos sonu gitti mart gibi biz de nikah yapmayı düşünüyoruz ve ben basvuru yapacagım neler yapmam gerekiyor ama hiç bilmiyorum ben deohaoldumsmile

kızlar af buyurun da bu kayıt defterlerinin açılması olayı nedir yaa? istediği zaman evlenir insanlar,defterler açılmadı evlenemezsiniz mi diyorlar?fisfisfis

her belediyenin ayrı
mesela ben bulunduğum smtteki nikah salonuna sordum
istediğiiz aydan 3 ay önce başvurmanız gerekiyor dediler

Son düzenleme:
kızlar af buyurun da bu kayıt defterlerinin açılması olayı nedir yaa? istediği zaman evlenir insanlar,defterler açılmadı evlenemezsiniz mi diyorlar?fisfisfis

kayıt defteri dedikleri ajanda sadece.ama aylar sonraya gün vermemek için kimi nikah daireeleri 12 ay kimisi de 6 ay önceden itibaren gün veriyorlar.

Back