• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah tarihiii

kirpapatyasiii

Sabrın sonu selamet 🕊️🤲💜
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
1.305
1.054
133
Kızlar merhaba. Bu yaz nişanlım ile nikah yapmak istiyoruz. Fakat kendisi askerde, bende çalışıyorum. Önce vekaletnameyle önden gün almamız gerektiğini ya da geldiğinda başvurmamızı söylediler bizde izine geldiğinde halledelim diye düşündük oda nikahı şeklinde olacak yaklaşık 15 gün izni olucak 15 gün içerisinde gün alabilir miyiz sizce ?

Evet alabilirsiniz zaten kan tahlili veriyosunuz o ne kadar cabuk cikarsa gunu o zaman alirsiniz. Ama tek basina hic bi islemi yapamazsiniz cift olarak gitmeniz gerekiyor. Bide simdi yaz ayi belki gunlerde biraz gecikme olabilir yogunluktan dolayi

Kızlar merhaba. Bu yaz nişanlım ile nikah yapmak istiyoruz. Fakat kendisi askerde, bende çalışıyorum. Önce vekaletnameyle önden gün almamız gerektiğini ya da geldiğinda başvurmamızı söylediler bizde izine geldiğinde halledelim diye düşündük oda nikahı şeklinde olacak yaklaşık 15 gün izni olucak 15 gün içerisinde gün alabilir miyiz sizce ?

benim de eşim başka bir ildeydi. İzne geldiğinde kan vermeye gittik zaten sadece kan vermeye gittiğinizde birlikte olmanıza gerekiyor. Onun dışında nişanlınız olmasa bile tek başınıza halledebilirsiniz yetişmese bile.

Back