Nikah Tarihi Almak

Şimdiden belirlediğiniz tarihe basvuru yapsanız garanti olur
Normalde onu planlıyordum ama süreç ortada :) istanbul için yasagin ne zaman kalkacağı belki değil. Uçuşlar ne zaman açılır vs belli değil :)

nikahın kıyılacağı nikah dairesinin arayıp bilgi alın. ona göre evrakları hazırlayıp gidip gününüzü alın. öncesinde arar öğrenirseniz nişanlınız ona göre gelir ve hemen halledersiniz.

Evraklarinizi teslim etmeden tarih yazmayabilirler ama surecten dolayi biz kesin olmadigini belirtip imtiyaz aldik not aldik, en dogru bilgiyi nikah yapacaginiz belediye verir ozel msjda da aciklamaya calistim

Baya hızlı bir nikah merasimi olmuş benim elimde şans olsa online nikah kıyıp geçerdim düğün zaten ne zaman olur belli değil. Bari elimde bu olsun istiyorum :)

Inşallah bir ömür mutlu olursunuz :)
Cok tesekkur ederim, cumlemiz inaallah. Rabbim utandirmasin pisman etmesin. Gercekten bende oyle. Sadece prosedur olarak gordugumuz icin yapilan bir durum. Ailelerden de kimse bulunmadi zaten. Kvalidem yemege cikalim dedi, biz gulmustuk hatta ne gerek var diye:)

Bundan 8 yıl önce istanbulda hafta içi bir güne 2 hafta sonrasına gün vermişlerdi. İstanbul dışında aynı gün dahi olabiliyor.

Minnacık bir tatil beldesinde yaşıyorum umarım boşluk bulabiliriz yorumunuz için teşekkürler

aslinda nisanliniz belgeleri gonderse siz tek basiniza da alabiliyorsunuz tarih diye biliyorum ben ama, telefonla arayip ogrenin bence, boylece riske atmamis olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…