Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bunu dert olduğu için değil sadece buradan daha hızlı bilgi almak için buraya açıyorum :)
Normal şartlarda nisan ayında nikâhım olacaktı. Şimdi pandemiden dolayı ertelendi ve ne zaman olur bilmiyorum. Nişanlım şuan istanbulda. Ayrıca da farklı memleketlerdeniz. Yani buraya geldiginde nikah olayını bir hafta da halletmek istiyoruz.
Nikah için başvurduğumda hemen 3-4 gün sonrasına tarih alma şansımız var mı acaba?
( Belki aklına takılanlar olacaktır. Nikâha kimseyi çağırmayacak bilincteyiz :) Yine aynı şekilde topluca bir kutlama vs de olmayacak )
nikahın kıyılacağı nikah dairesinin arayıp bilgi alın. ona göre evrakları hazırlayıp gidip gününüzü alın. öncesinde arar öğrenirseniz nişanlınız ona göre gelir ve hemen halledersiniz.
Evraklarinizi teslim etmeden tarih yazmayabilirler ama surecten dolayi biz kesin olmadigini belirtip imtiyaz aldik not aldik, en dogru bilgiyi nikah yapacaginiz belediye verir ozel msjda da aciklamaya calistim
nikahın kıyılacağı nikah dairesinin arayıp bilgi alın. ona göre evrakları hazırlayıp gidip gününüzü alın. öncesinde arar öğrenirseniz nişanlınız ona göre gelir ve hemen halledersiniz.
Baya hızlı bir nikah merasimi olmuş benim elimde şans olsa online nikah kıyıp geçerdim düğün zaten ne zaman olur belli değil. Bari elimde bu olsun istiyorum :)
Cok tesekkur ederim, cumlemiz inaallah. Rabbim utandirmasin pisman etmesin. Gercekten bende oyle. Sadece prosedur olarak gordugumuz icin yapilan bir durum. Ailelerden de kimse bulunmadi zaten. Kvalidem yemege cikalim dedi, biz gulmustuk hatta ne gerek var diye:)
aslinda nisanliniz belgeleri gonderse siz tek basiniza da alabiliyorsunuz tarih diye biliyorum ben ama, telefonla arayip ogrenin bence, boylece riske atmamis olursunuz
aslinda nisanliniz belgeleri gonderse siz tek basiniza da alabiliyorsunuz tarih diye biliyorum ben ama, telefonla arayip ogrenin bence, boylece riske atmamis olursunuz