• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Tarihi Almak

Upsmila

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
316
816
103
Merhaba bunu dert olduğu için değil sadece buradan daha hızlı bilgi almak için buraya açıyorum :)
Normal şartlarda nisan ayında nikâhım olacaktı. Şimdi pandemiden dolayı ertelendi ve ne zaman olur bilmiyorum. Nişanlım şuan istanbulda. Ayrıca da farklı memleketlerdeniz. Yani buraya geldiginde nikah olayını bir hafta da halletmek istiyoruz.
Nikah için başvurduğumda hemen 3-4 gün sonrasına tarih alma şansımız var mı acaba?

( Belki aklına takılanlar olacaktır. Nikâha kimseyi çağırmayacak bilincteyiz :) Yine aynı şekilde topluca bir kutlama vs de olmayacak )

Evet var. Biz de 5 gün sonrası için almıştık. İstesek 3 gün sonrasına da alabilirdik.

O tarih boşsa olur ama dikkat edin verdiğiniz belgelerin tarihi geçmesin. Geçerlilik süresi 6 ay. Daha önceki başvurunuzu 6 aydan daha evvel yaptıysanız geçmiş olanilir.

O tarih boşsa olur ama dikkat edin verdiğiniz belgelerin tarihi geçmesin. Geçerlilik süresi 6 ay. Daha önceki başvurunuzu 6 aydan daha evvel yaptıysanız geçmiş olanilir.

Tamamdır teşekkür ederim :) belgeleri de hemen o hafta hallederiz gibi 😄 farklı farklı illerde olmak tüm süreci karıştırıyor :)

Tamamdır teşekkür ederim :) belgeleri de hemen o hafta hallederiz gibi 😄 farklı farklı illerde olmak tüm süreci karıştırıyor :)
Belgeler çok çabuk halloluyor zaten bende martta başvuru yaptım yarım günde bitti başvurumuz :) Tavsiyem var ise başvuracağınız belediyenin sağlık merkezine gidin daha çabuk oluyor.

Istanbul da subat da basvurup nisanin son gunlerine gun alabilmistik. Oda hafta ici diye ve merasimsiz. Hafta sonu olsaydi kısı beklerdik herhalde.

Hatta bize hic bir soru sormadilar nikah da. Ayni oda da 4 memur vardi. Memurun masasina oturduk. Kimlik verdik. Ne isim sordular ne evlenmek istermisiniz diye. Biz ve 2 sahit imza attik sadece tek kelime konusulmadan ciktik😁

Istanbul da subat da basvurup nisanin son gunlerine gun alabilmistik. Oda hafta ici diye ve merasimsiz. Hafta sonu olsaydi kısı beklerdik herhalde.

Hatta bize hic bir soru sormadilar nikah da. Ayni oda da 4 memur vardi. Memurun masasina oturduk. Kimlik verdik. Ne isim sordular ne evlenmek istermisiniz diye. Biz ve 2 sahit imza attik sadece tek kelime konusulmadan ciktik😁

Baya hızlı bir nikah merasimi olmuş 😄 benim elimde şans olsa online nikah kıyıp geçerdim 😂😂 düğün zaten ne zaman olur belli değil. Bari elimde bu olsun istiyorum :)

Inşallah bir ömür mutlu olursunuz :)

Şimdiden belirlediğiniz tarihe basvuru yapsanız garanti olur

Back