Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nikahımızdan sonra yakın akrabalarla yemek ayarlamayı düşünüyoruz. Teknede olsun istiyorum ben. Sizce nasıl olur? 50 kişilik falan. Önerebileceğiniz firma var mı? (istanbul'da) Teşekkür ederim şimdiden.yerimseniben
tatlım merhaba zemuszemus sana önerebileceğim "binbirgece" isimli bir tekne var boğaz turunda gayet şık dizayn ve leziz yemeklerle konuklarına hitap ederler. Bebek sahilde BP' nin tam karşısından kalkıyorlar. Bende daha önce bir davete katılmıştım orda ordan biliyorum, tavsiye ederim cnm ama ücretlendirme hakkında bilgim yok :sm_confused:
bilgilerine baktım senin için bi ara soruştur öğren istersen a.s.
nikah sonrası yemeği organizasyonu yapmayı düşünen tüm dostlar için önerebileceğim organizasyon tekne ve yatlarda gerçekleştirilecek olan yemekli eğlence organizasyonlarıdır. nikah sonrası yemekli eğlence mekanı konusunda kararsız kaldıysanız, nikah sonrası yemek ve nikah sonrası eğlence organizasyonu mekanı için boğazda tekne ve yat kiralamak sizler için en iyisi olacaktır.