• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah sonrası eğlence

asilprenses

Evli
Kayıtlı Üye
20 Mart 2010
37
1
296
İstanbul
selam kızlar busene temmuz yada eylülde nikahım olacak düğün yapmayacağım. düğün yapmayacağım için nikah sonrası eğlence mekanında kutlamak için mekan arıyorum aranızda nikah sonrası eğlence mekanına kutlama yapmaya giden varmı istanbulda arıyorum anadolu avrupa yakası farketmez
eğlenebileceğim artı gelinliğimi uzun bi süre giyebilmek ve evliliğimi kutlamak için kaliteli ve uygun mekan arıyorum yapanlar varsa lütfen bilgilerinizi paylaşın teşekkürler

selamlar
oncelikler hayirli olsun!!

ben dugun-nikah arasinda hala gidip geliyorum!
karar verdigin icin oncelikle takdir ettim, darisi basima!

nikah olursa, ben de mekan arayislarina girecegim...

ama su an aklimda, kadikoy/moda'da bulunan moda teras var... bayagi guzelmis! deniz manzarali. bir arastir istersen... :21:

Ben de nikah sonrası eğlence düşünenlerdenim. Benimki de 7 Mayıs'ta ve Nakkaştepe Rakkas diye düşünüyoruz. Tabi fiyata da bağlı, ekonomik ve kaliteli olsun istiyoruz.

Son düzenleme:
bende eylülde nikah yapıp eğlence düşünüyorum ama çok uzak yerler istemiyorm. tuzlada bildiğiniz güzel uygun yerler varmı.

ben de eylülde nişanım içim mekan arıyoruum.. önce aile arasında olan merasim olacak, diğer haftasonu da ben arkadaş grubumla çıkmayı düşünüyorum. rakkas ve moda teras hoşuma gitti...
başka öneriniz var mı? böyle arkadaşlarla gidilip hem eğlenilecek hem sohbet edilecek hem uygun fiyatlı bi yerleeerrrr :)

arkadaşlar nikah sonrası yemekli eğlence mekanı için mekan arayan arkadaşlara ben teknede düğün organizasyonlarını tavsiye ediyorum. bütçenizi yormayacak fiyatlara yemekli ve limitsiz alkol seçeneklerine sahip olabileceğiniz başka mekan bilmiyorum. en yakın arkadaşım için yaptığımız nikah sonrası yemeği organizasyonu için bu aktiviteyi denemiştik. sadece yemeği değil nikah sonrası eğlence organizasyonunuz için de deneyebilirsiniz. benim önerim bunlardır.

Son düzenleme:
Back