• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah şekerleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
son kararim bundna yana oldu

ama cicegi beyaz olacak

nikahsekerimizob8.th.jpg

ben değişik şeyleri daha çok sewiyorum.....

Bedeğişik nikah şekeri arıyorum.Nereye baktıysam hep klasik aynı tarzda şeyler var.Benimkinin çok farklı olmasını istiyorum.Bu konuda bana da fikir verirseniz sevinirim.Biblo tarzı olabilir diye düşünüyorum.Bi yakınım o tarz nikah şekeri vermişti.Hala evimde süs niyetine saklıyorum.

benimki şu beyaz kelebeğin daha büyüğüydü ve renkliydi pembe yeşil sarı beyaz mor her renk vardı böle taşlı taşlı üstelik magnetti şimdi herkesin buzdolabında kesinlikle magnet tavsiye ederim abiminde öyleydi çok güzel oluyo kutular minicik oluyo kullanamıyosun biblolarda minicik tutuyosun tutyosun sonunda atıyosun ama magnet çok uzun süre kalıyo

Şu beyaz kelebekli gerçekten çok hoş.Nereden bulabilirim bunu adres verebilirmisin.

ben cağaloğlunda bakmıştım orda da çok var fakat ben eminönünde BAHADIR nikah şekeri var orda yaptırdım üstelik çok uyguna küçüçüğü tanesi 1di ben büyüğü tanesi 65 kuruştan yaptırdım

merhaba arkadaşlar ben kendim nikah şekeri yapıyorum
aşağıda bir çok model görebilirsiniz. eğer düşünürseniz özelden yazıp bilgi alabilirsiniz ama evde yaptığım için maaliyetlerim daha az o yüzden piyasanın altında yapıyorum.

nikah_sekeri_192.jpg

değişik renklerimevcut

nikah_sekeri_140.jpg

kurdelanın renkleri değişebilir

K%20142.jpg

7.jpg

33.jpg

ggerçekten çok hoşmuş.Mıknatıslı olanlardan da yapabiliyormusun.

evet yapıyorum
kelebekler bu sene çok moda özellikle birkaç tane örnek göndereyim

10289.jpg

c04.jpg

resimgoster.asp

deniz kabuklarındanda mıknatıslı yapabilirim ama elimde örneğim yok şuan

dostcity canım özelden msj atmayı denedim ama msj laşman kapalı
modellerin altına fiyatlarını eklersen çok sevinirim birde ne kadar sürede teslim edebiliyorsun

dostcity canım özelden msj atmayı denedim ama msj laşman kapalı
modellerin altına fiyatlarını eklersen çok sevinirim birde ne kadar sürede teslim edebiliyorsun

canım seni arkadaş listeme ekledim artık yazışabiliriz "satıyorum" kısmına bir çok modelin fiyatını yazdım ama özelden tekrar konuşuruz. süre ise adede ve modele göre değişiyor sen kaç adet ve hangi model istiyorsan özelden yazarsan detayları konuşuruz canım.

ben bunlari internetden buldum sanirim bir blogda görmüstüm...

hic bir fikrim yok nereden bulabiliriz...

bence bir ciktisini al ve nikah sekeri yapanlara göster... yapamazlarsa bile sana yardimci olurlar... yada nikah sekerlerini ve kumasi filan al bildigin iyi bir terziye götür belki onlar bile yaparlar :sm_confused:
benide haberdar edersen sevinirim kolay gelsin

dostcity ve aime21 cok teşekkur ederim ama daha yeni olduğum için nasıl açıldığını bilmiyorum

Back