• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah şekerleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ka018qx5it1.jpg

ka020uz1em8.jpg

kızlar eger vaktınız ve zamanının varsa bence emınonune gıdın orada bu malzemelerın hepsı var hatta daha guzellerı kendı ıstedıgınız nıkah sekerını bıle yapabılırsınız hemde uygun fıyatlarda bı akrabamızınkını yaptık 450 tanesını 100ytlye bence vaktınız varsa deneyın kendı tasarımınıza yapabılırsınız

bizde kızımın nikah şekerlerini evde hazırladık.eminönünden malzemeleri aldık,biz şeker değil de lavanta koyduk.çin malı keseler var ipi de üzerinde lavantayı koyduk nazar boncuğu almıştık onu da taktık teşekkür ederler yazısını da kızım pc de hazırlamıştı.çok güzel oldu.misafirlerin çöpe atmayacağı bir armağan oldu.gardroplarında kullanırlar missss gibi.

bende haftaya malzemeleri alıp kendim yapıcam hadi bakalım :)

nasıl bişey yapıcaksın Kıymaa?? ben de kendim yapmayı düşünüyorum ama model bulamadım bir türlü

pamuk çuvalı varya onu alıyosun istediğin renkte

büzüyosun içine de şeker koyup aynı ipiyle bağlıyosun.

basit ve hoş oluyo.

ama ben kendim yapmaktan vazgeçtim çünkü 100 tanesini 60 ytl ye yaptırdım uğraşmama değmez dedim uğraşsam da üç aşağı beş yukarı aynı tutacaktı fisfisfis

bu arada cevap biraz geç oldu kusuruma bakma :utangac:

benim nikahımda arkası mıknatıslı, tüllü, lavanta torbalı, meyve şeklinde buzdolabı süsü dağıtmıştık. şeker yoktu hiçbiyerinde. elma çilek muz şeklindeydi. şimdi tüm akrabalarımın buzdolabında benim nikah şekerim var.

ay cok guzeller ben bunları dagıtmaaya kıyamam kıııııııııı

bırde bence tamam cok guzel ama fızulu gelıo bana bu seker ısı oncaa borc fılan varkenn bu butce ayrımak son 5 senedır sadece cok zengın bırının dugununde aldık seker baska hıc bıryerde gormedım

ayy hepside süperrrr karar vermek gercekten çok zorrr emeklerinize saglık kızlar bende aşkımla ikimizin resmi olan bi mini album içinde kalpli sekerler dusunuyorum bakalım :D

arkadaşlar benim ağustosta nikahım var herkez davetiye ile nikah şekeri birbirine uyumlu olmalı diyor varmı böyle bir kural?davetiyelerimiz hazır ama ağır işlemeli gibi bir davetiye yaptırdık ama nikah şekerleri hep renkli ne yapmalıyız sizce kafam çok karışık:uhm:

bence davetiye ile nikah sekerinin birbirine uyumlu olmasi zorunlu birsey degil cunku davetiyeleri nikahtan cok once herkese dagitiyorsun zaten ama nikah sekeri nikahtan sonra dagitiliyor. ikisi ayni anda verilmedigi icin uyumlu olucak diye de bir zorunluluk yok. Ben nikah sekeri icin bugun kadikoy e gidecegim bakalim. ayarlayabilirsem resmini koyarim :)

Hepsi birbirinden güzel.Allah benim gibi bütün bekarlara nasip etsin bu mutlu günü yaşamayı:1hug:

:utangac:
nikahsekeri022300ke4.th.jpg

Benimki sanirim boyle birsey olucak :) kafamdaki model bu

Back