Nikah şekerleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
URL=http://www.yukle.tc]
[/URL]

kızlar daha yeni dün sipariş verdim..iki tür sipariş ettim birisi özel davetlilere verilecek türden oldu.. resimleri olmadığı için ekleyemiyorum ama dehşet güzel ya..nikahtan sonra foto çeker eklerim

nazar boncuklu modellere bakın derim süper duruyo şekerde:asigim:

benimki nazar boncuklu bir nikah şekeri idi ipi de vardı dağıttığımız herkes evinin bir yerine asmış.bence nikah şekeri yaptırırken ya ip taktırın ya da mıknatıs ki bir işe yarasın atılıp gitmesin:)

arkadaşlar eğer isteyen olursa nikah şekeride yapıyorum

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Bende bu sitedeki nikah sekerlerini cok begendim. Asagida en begendigim birkac ornek var. Ama sitede daha bircok model var ve fiyatlari da cok uygun.

Son düzenleyen: Moderatör:
star şekerlemeyi tavsiye ederim..hem uygun hem de harika modeller var..ben ordan yaptırdım iki tip yaptırdım ve herkes bayıldı..a.s

hepside çok güzel bence. fikir olsun diye söylüyorum bir arkadaş da yastık kılıfı şeklinde kendisi yapmıştı nikah şekerlerini.çok şirindi doğrusu...

bende fikir vereyim dedim kizlar benim nikah sekerim olmadi malesef icimde kaldi herseyi yapin icnizde kalmasin güzeller

ay bunlar çook harika ama eminim çok pahalıdır:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…