• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Şekerim

KxixymA

(¯`·Kocesinin Meleee•´¯)
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
2.185
3
116
39
Aydın
Nikah Şekerimiz

s6001685hp8.jpg

Kuzularım ben bile kendiminkini iki arada bi derede ayırdım :roflol:

Kapmışlar hemen eneeeeeeemmmmm sırnaşık şey

hassas bir yerime dokundun....benim nikah şekerim yok...nikah oda nikahı şeklinde oldu...sadece şahitler vardı...bir de Allah şahitti dermişim....sonra yaptıralım dedim, içimde kalmasın...bu işi yapanlar belli bir sayıya göre yapıyor diye de gidipte almadım...ama bir tanıdıktan rica edeceğim bana 10 tane falan yapsın...ama tanıdık bulmaya çalışmadım daha hheheheheheheh

çokk zarifmişş canım bu arada adın özge herhalde yanlış okumadıysam adaşızzzz:))

Doğru adaşıs kanımca :1hug:

hassas bir yerime dokundun....benim nikah şekerim yok...nikah oda nikahı şeklinde oldu...sadece şahitler vardı...bir de Allah şahitti dermişim....sonra yaptıralım dedim, içimde kalmasın...bu işi yapanlar belli bir sayıya göre yapıyor diye de gidipte almadım...ama bir tanıdıktan rica edeceğim bana 10 tane falan yapsın...ama tanıdık bulmaya çalışmadım daha hheheheheheheh

Bişiy dimi canım sana, ben ilk başta alıp kendim yapacaktım. Sonra zamanımız kalmadığı için olmadı. Sana bir iki model göndereyim. Kendin yapabilrsin süper olur yerimseniben Hiç bi zaman geç değil yerimseniben

kıyma attı bana özelden model..ben kendim yapacağım nikahtan bir buçuk yıl sonra ama olsun içimde kalmasın yok demeyim...sağol kıyma....ben de şeker yerine lavanta koyarım....

benim nikah şekerim yoktu.ama geçen arkadaşımın düğününe gittim,küçük bi el aynasıydı
nikah şekeri,çanta için,öyle işe yaradıki,yanında şekeri olmamasına üzüldüm amaa..

Bizimkinde de şeker yoktu ama adı ŞEKER işte kaydirigubbakcemile3

Ben 100 tanesini 60 liraya yaptırdım çok ucuza geldi valla :lepi:

sen nasıl bize ayırmazsııııın :oklava: :oklava: :roflol: :roflol: :roflol: çok şekermiş kıız hakikaten şekermiş yane :roflol:

Back