Nikah sekeri isteyen??

Duruyor arkadaslar... Gitmedi kimseye... Sanrim bir karar verip birinize vermem gerekiyor... Yarin aranizda cekilis yapip aksam yazacagim...

Duruyor arkadaslar... Gitmedi kimseye... Sanrim bir karar verip birinize vermem gerekiyor... Yarin aranizda cekilis yapip aksam yazacagim...
300 adet varsa
3 e bölün onları :=) 3 kişiye yardım etmıs olursun. genellıkle kalıyor cunku coğu elde :=)
100 adet bır kişiye rahatlıkla yeter :=)

yeminle dert oldu içime ya.. ikide bir siteye girip bakıyorum, bi de çalışırken anca girebiliyorum siteye inşallah akşam bir ddeğişiklik olmaz ben yarın bakana kadar :KK43:

:KK28:aynen canim bide bana yazmisti konu sahibi senindir diye ozel mesaj da atamiyorum kendisine ins hayirlisi olur da ... gel al dese gidip alacagim hani ama bana boyle demisken baskasina da giderse uzulurum :mad: ins hayirlisi olur

Arkadaslar merhaba
Hepinİzden cok ozur diliyorum, ani sekilde sehir disina cikmam gerekti..
Chilekciko hakli ona soz vermistim.. Anadoluhisarinda oturuyorum yarin belirtecegin br saatte gelip alabilirsin...

Gunaydin kizlar,

Dun itibari ile nikah sekerlerini teslim aldim gorunce cok sevdigim konu sahibine burdan da ayrica tesekkur ederim bekledigimden daha guzeldi nikah sekerleri :KK36: Bu sekilde evde bekletmektense birileriyle paylasmak ihtiyaci olanlara yardimci olmak duyarli bir hareket diger kk uyelerine de ornek bir hareket tekrar tesekkurler :KK73:

2016 Yılında yeni ürünler ile sizlerle olmaktan büyük mutluluk duymaktayız.Öncelikli hedefimiz yepyeni ürünler ile farklı olarak sizlerle paylaşmaktır. Biz el emeği ve tamamen göz nuru ürünlerimizi siz değerli hanımlara nikah sekeri , bebek sekeri , sünnet ve kına tepsisi ile sizlerle buluşuyoruz.Bizi 1 dakka da olsa web adresimiz olanwww.elifnikahsekeri.com adresimizden gelip sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Şimdiden ilgi alakaniza teşekkür ederiz.

X