Nikah sekeri isteyen??

Arkadaslar kargo problem oluyor bu yuzden istanbul ici tercihim acikcasi
Merak edenler icin resim ekte...

Eklentiler

• image.jpg
    168,5 KB · Görüntüleme: 162
Koli yerinden kalkmiyor cok agir..dolayisiyla ben kargo sirketine goturemiyorum haftaici calistigim icin evden de alamiyorlar.. Sorun bu maalesef

bende talibim üniversite öğrencisiyim hem okulum bitiyor hem evleniyorum bu yaz :)
istanbulda oturuyorum .gelip alabilirizde yakınsaaak .
tabi sizin gönlünüzden kim geçerse çook teşekkürler :)

Bu kadar talip varken karar vermekte zorlanabilirsiniz ama gercekten cok istiyorum.nisanlimin calistigi is yerinin anlasmali kargosu var.lutfen:)))

Arkadaslar benim gonlumden gecen en ihtiyac sahibine vermek.. Tabi hepinizin ihtiyaci vardir mutlaka evlilik zor zanaat..
Yarin oglen yani 22 mayis 12:00 13:00 arasi umraniyeden alabilecek olan olur mu? İlk gelen alsin demekten baska care yok

Ya birden fazla kisi gelirse ve coktan verilmis olursa o zaman bosu bosuna gelinmis olmazmi ? Bence birini secin ve ona verin

merhaba benim gerçekten ihtiyacım var. nişanlım asker ve herşeyi kayınpederim yapıyor nikah şekerinizi çok beğendim. kayınpederim yaptığı için herşeyin ucuzuna kaçıyorum. bari bu gönlümce olsun. gerçekten beğendim ve ihtiyacım var. takdir sizin

Birkaç gündür görüyorum bu başlığı gerçekten tebrik ederim sizi gelin adayı arkadaşlar çok mutlu olsunlar inşallah naçizane tavsiyem bir iyilik yapıyorsunuz bence tam olsun 300 adet var demissiniz emin olun isteyenlerden hiçbirinin bu kadar nikah davetlisi olmayacak 6 parçaya bölseniz 50şer taneye belki biraz ugrastirir ama gerçekten büyük bir iyilik olur hepsine çok güzel görünüyor ama porselen ağırdır bence yakında olan bir marketten kutu alıp bolseniz yada evinizde varsa hepsi mutlu olur kusuruma bakmayın iyi niyetinize ithafen yazmak istedim :)

Son düzenleme:
Merhaba, nikanikah sekerlerinize bende talibim. Nikah yapacagim sadecesadece, kına düğün vs olmayacak zor şartlarda yapıyoruz. Geçmiş yıllarda actigim konular ile ilgili benim hakkımda az da olsa fikir sahibi olabilirsiniz. Gerçekten ihtiyaç sahibi birine gitsin dediğiniz için bende yazmak istedim. Degerlendirirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…