How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nikah salonuna giriş müziği arıyorum yardım edin lütfennn:)

hande8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
162
0
66
İstanbul
Arkadaşlar nikah salonuna giriş müziği arıyorum özellikle sözsüz sadece müzik olsun istiyorum ve çok slow olmasını istemiyorum bu tarz müzik kullanan yada kullanacak olan yada fikir sunacak arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum yardımcı olun lütfennnn

Son düzenleme:
benim nikah anında fon müziği olarak kullanacağım müzik rumeli hisarı youtube den dinleyebilirsin,ayrıca mesaj a da bi bak bence ikiside nikah için giriş olmaya uygun bence

benim nikah anında fon müziği olarak kullanacağım müzik rumeli hisarı youtube den dinleyebilirsin,ayrıca mesaj a da bi bak bence ikiside nikah için giriş olmaya uygun bence

tatlım o müziği defalarca dinledim ve dinlemeye devam ediorum çok hoş amaaa nikah için uygun olur mu tereddütteyim ya ne biliim:(

Selam kizlar, size bir sey danismak istedim, bana ancak kadinlar kulubu yardim edebilir diye dusundum. Birileri bu ise el atabilirse (bilhassa 2014 gelinleri) gercekten cok buyuk yardiminizi dokunur...

Sizden bir ricam olacak kabul etmek zorunda değilsiniz. Ben Koç Universitesi'nden bir master öğrencisiyim. Düğünler hakkında sosyolojik araştırma yapıyorum. Araştırma dahilinde 15 çiftin düğününe katılıp sonrasında onlarla müsait oldukları bir gün çiftle (kadın ve erkek ayrı olarak) röportaj yapacağım. Araştırmama katılmak ister misiniz? Bu araştırma tezim ve mezuniyetim için çok önemli. Düğünlerinizde masraf olmam, beni hatta davetli olarak değil köşede oturmama bile izin verseniz kafi. Hiç yemek yemem masraf olmam. :D

Nisan veya Mayıs'a kadar bütün röportajları yapmış olmak istiyorum. Başı açık olan kadar başörtülü kızların da ne düşündükleri benim için önemli o sebeple lütfen katılmakta çekinmeyin, ben seve seve herkesle röportaj yapmak istiyorum. Var mı gönüllü?

Koç Üniversitesi'nde araştırmalarımız etik kurulu tarafından onaylıdır. Kesinlikle katılımcılarımı rencide edecek zarar verecek sorular sormayacağım. İsteyen röportajı istediği yerde durdurabilecek, istediği kısımları sonradan bile çıkarttırabilecek. İsimleriniz kesinlikle saklı kalacak :). Herhangi detaylı bir sorunuz için isun@ku.edu.tr 'ye mail atabilirsiniz.

Irene Sun

Arkadaşlar nikah salonuna giriş müziği arıyorum özellikle sözsüz sadece müzik olsun istiyorum ve çok slow olmasını istemiyorum bu tarz müzik kullanan yada kullanacak olan yada fikir sunacak arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum yardımcı olun lütfennnn

sizin nikahınız olucağı salonda girişte müzik çalınıyo mu canım sormadıysanız sorun çünkü bazı nikah salonlarında girişte müzik çalmıyolar

Back