• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah saati..

combine

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
1.438
757
688
Hanımlar kızımın düğünü dolayısıyla bu ikinci açtığım konu ,ama en sağlıklı ve çeşitli bilgiyi buradan alabiliyorum....sorum şu ki 7.30 da başlayacak olan bir düğüde nikahın 8.30 da kıyılması ve gelinin de 8.30 da çıkması makulmudur....

valla ablacım çok anlamam ama. bence uygun ya da bizim buralarda millet anca gelir. belki 9 olablir.benim 5-6 ay önce olucak nikahım

canım düğünün 7-30 daysa sen 8.00 yada 8-15 gibi çıkarsan uygun olur 9 bence cok gec 1.30 saatin boşa gecmiş olur malum düğün 3 yada 4 saat sürer çıkar çıkmazda ilk dansınız tek başınıza sonra nikah nikahtan sonrada evli olarak ilk dansınız ve böylece düğün başlamış olur.bu benim görüşüm şahsen biz öyle yaptık cokta güzel ve uygun oldu.şimdiden mutluluklar..

erken gelen misafirler için uzun bir bekleyiş olur, dolayısyla da sıkıcı olur. 8de salona gelse gelin ve damat ilk danslarını yapsa zaten 15-20dk geçer. ardından nikah memuru gelir. nikahtan sonra da bir daha dans veee artık misafirle olan eğlenceye geçilir.

bence nikahtan önce dans etmelerine gerek yok.
nikah kıyılır dans ederler.o yüzden ablam dediğin gibi olabilir.
ama misafirler sıkılabilir. o yüzden nikah saati alınmadysa şayet 15 dk. kadar öne alın derim.
8.15 te nikah kıyılması için salona çıkabilirler. sonra da ilk dans

Back