Nikah Memuru

kadifekutu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
155
1
46
İstanbul
Keşke bu konuyu daha önce açsaydım kızlar canım çok sıkkın 14 Eylül de düğünümüz olacak inşallah,nikahı düğün günü salonda kıymak istedik ama bizim istediğimiz tarihe bütün memurlar doluymuş.Millet şubatta başvurmuş gün almak için,biz bilmiyorduk bilen birine de danışmak aklımıza gelmedi. Kaç tane belediye aradım hepsi de dolu dedi

bunun için üzülme canm benım benimde düğünüm senle aynı gün ben 15 gün önceden yapacam nikahımı

Benim de öyle oldu ne yazık ki... Oda nikahı oldu, kötü değildi sonuçta o da güzel bi gün oldu. Bu aradaa birkaç arkadaşmdan duydum ki kmseye söylemeden oda nikahı yaptırıp düğün gününe de cüppeyle bir arkadaş ayarlayıp temsili nikah yapanlar varmış, hatta bir arkadaşım bu benim üçüncü nikah memurluğum dedi çok şaşırdım :O

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benimde 11 ekimde düğünüm salonda olacaktı adres ile ilgili sıkıntım oldu benim halletmemiz 3 haftayı aldı bayağı sıkıntı yaşadık tahmin etmiştik yer kalmayacağını ki kalmamış da 8 ekim kına gecem o gün nikahım da var saat 11:00 de izne çıkıyoruz aynı gün halledelim dedik ama çok üzüldüm 2 duvak kullanacaktım falan kısmet hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…