Nikah nikah memuru ?

Fairytale27

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
26
0
16
Eskişehir
Arkadaşlar merhaba. Eskişehirde yaşıyorum temmuzun 6'sında düğünüm var ve nikahı düğünde istiyoruz. Ben ısrarla şimdiden ayarlamamız gerektiğini düşünüyorum ama nişanlım fazla rahat bulurmuş. Acaba ben biraz erken mi davranıyorum???? 2013 yılı için eskişehirle ilgili durumu bilen varmı ????????

hayır canım acele etmiyosun. başvuru yaptıktan sonra memurdan randevuyu alın çünkü saati filan önemli biliyosun. erkenden başvurun istediğiniz saatte alın..

Benim de 29 haziranda olacak düğünüm ist'da ben istediğim saati bulamadım hala uğraşıyorum bence de hiç erken değil bir an önce halledin için rahat olur hem

merhaba canım ben başka şehirdeyim ama bizdede düğüne geldi memur ama şu şekil nikah tarihi almaya yani nikah başvurusuna gittiğimizde randevumuzu da aldık deftere yazdırdık o tarihten 3gün öncede arayıp hatırlattık adresi falan memur oraya geldi hatta ücreti daha uygundu salondan..

canım bizde eskişehir de nikah yapıcaz pazartesı günü gıdıcem benım nısanlım baska sehırde o olmadan formları falan alabılır mıyım bılgınız var mı?

canım bizde eskişehir de nikah yapıcaz pazartesı günü gıdıcem benım nısanlım baska sehırde o olmadan formları falan alabılır mıyım bılgınız var mı?

mrb canım mbende aynı durumda idim ben eskişehirde eşim izmitde idi ben eskişehirden başvuruda bulundum oda izmitden başvurdu hiç sorun olmadı illa nişanlının olması gerekmiyor oda kendi olduğu ilden başvurabilir

canım moralini bozmak istemem ama yazın ortasında düğünler bol oluyo istediğiniz günü önceden ayarlamanız gerekir ki nikah memuruda ona göre gelsin

çok tesekkür ederim canım içim rahatladı mesafe uzak calısıyoruz sorun olucaktı :)

Farklı şehirlerde olunca nasıl oluyor bilmiyorum ama evrakları tamamladıktan sonra çiftler birlikte yapması gerekiyor sanırım başvuruyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…