Nikah Nikah İşlemleri...yardım

çok teşekkür ederim cosmos bu çok iyi oldu sağlık belgesi hariç diğer belgeleri tedarik ettiğim zaman başlatabilrim işlemleri yani çok teşekkür ederim:) ayrıce bizimde düğünümüz temmuzda inşaallah şimdiden mutluluklar diliyorum size ve herkese....

ne demek tatlım rica ederim..Allah hepimizi tez zamanda tamamına erdirsin inşallah..ama dediğim gibi, muhakkak bir kaç farklı belediyeye sor, çok fark ediyor. Ben araştırmasaydım boşu boşuna mayısa kadar bekleyecektik, bi de stresimiz olacaktı istediğimiz gün ve saate bulabilecekmiyiz diye.. Gitmeden önce belediyelerin internet sitelerinden telefonlarını öğrenip ara, görüş, durumunu anlat. Muhakkak birisi işini görecektir..Mutluluklar dilerim.

ne demek tatlım rica ederim..allah hepimizi tez zamanda tamamına erdirsin inşallah..ama dediğim gibi, muhakkak bir kaç farklı belediyeye sor, çok fark ediyor. Ben araştırmasaydım boşu boşuna mayısa kadar bekleyecektik, bi de stresimiz olacaktı istediğimiz gün ve saate bulabilecekmiyiz diye.. Gitmeden önce belediyelerin internet sitelerinden telefonlarını öğrenip ara, görüş, durumunu anlat. Muhakkak birisi işini görecektir..mutluluklar dilerim.

:) tekrar teşekkürler canım bide nikah işlemleri için ne istediler rica etsem yollayabilirmisin bana ayrıca nişanlının nufüs cüzdanının aslımı gerekiyor yoksa fotokopi oluyormu cnm???

:) tekrar teşekkürler canım bide nikah işlemleri için ne istediler rica etsem yollayabilirmisin bana ayrıca nişanlının nufüs cüzdanının aslımı gerekiyor yoksa fotokopi oluyormu cnm???

canım sana bursa nilüfer belediyesinin web sitesinde yer alan nikah için gerekli evrakları yazayım (ki bunlar fixtir, sadece sağlık raporu için artık aile hekimi sistemine geçildiği için önce aile hekimine gideceksin, orada kan vereceksin ve o sana sevk gibi bir şey verecek, ve başvuruda bulunacağın belediyenin nikah için sağlık raporu alacağın sağlık ocağı önceden belirlenmiştir, ki seni aile hekimin zaten yönlendirir. Aile hekimine gittikten sonra muhtemelen 2 gün sonra seni bu önceden tayin edilmiş sağlık ocağına yönlendirir. Orada da ciğer filmi çektirip, aynı gün içinde sağlık raporunu temin edebilirsin, bunlar tamamen ücretsizdir.

Gereken evraklar :

EVLENDİRME İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAKLAR :
1. 3'er adet bir yıl içinde çektirilmiş vesikalık resim
2. Nüfus Cüzdanları aslı ve fotokopisi
3. Nüfus müdürlüğünden alınmış Nüfus Kayıt Örnekleri
4. Muhtardan İkametgah ve nüfus cüzdan örnekleri
5. Gökdere Sağlık Ocağından sağlık raporları (Kayhan mah.Alancık cd.N-7 )

Ben nüfus cüzdanı aslı olmadan baş vurdum nişanlım askerde olduğu için, sadece fotokopisini verdim. Sanırım sen de bu şekilde halledebilirsin.

damadın yada gelinin ikametgahının olduğu yerden başvurulabiliyor. bi yere imza atılıyordu başvuru esnasında o yüzden ikinizinde olması gerek. 2008de işlemler böyleydi değiştiyse bilemem :)

canım sana bursa nilüfer belediyesinin web sitesinde yer alan nikah için gerekli evrakları yazayım (ki bunlar fixtir, sadece sağlık raporu için artık aile hekimi sistemine geçildiği için önce aile hekimine gideceksin, orada kan vereceksin ve o sana sevk gibi bir şey verecek, ve başvuruda bulunacağın belediyenin nikah için sağlık raporu alacağın sağlık ocağı önceden belirlenmiştir, ki seni aile hekimin zaten yönlendirir. Aile hekimine gittikten sonra muhtemelen 2 gün sonra seni bu önceden tayin edilmiş sağlık ocağına yönlendirir. Orada da ciğer filmi çektirip, aynı gün içinde sağlık raporunu temin edebilirsin, bunlar tamamen ücretsizdir.

Gereken evraklar :

Evlendirme işlemleri için gerekli olan evraklar :
1. 3'er adet bir yıl içinde çektirilmiş vesikalık resim
2. Nüfus cüzdanları aslı ve fotokopisi
3. Nüfus müdürlüğünden alınmış nüfus kayıt örnekleri
4. Muhtardan ikametgah ve nüfus cüzdan örnekleri
5. Gökdere sağlık ocağından sağlık raporları (kayhan mah.alancık cd.n-7 )

ben nüfus cüzdanı aslı olmadan baş vurdum nişanlım askerde olduğu için, sadece fotokopisini verdim. Sanırım sen de bu şekilde halledebilirsin.

tekrar teşekkürler cosmos çok sağol cnm çok öptüm seni:)

Back