Nikah Nikah işlemleri acil...

sevdimseniben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
50
8
Mrb arkadaşlar benim düğünüm 22 ağustosta henüz nikah işlemlerine başlamadık. İkimizde ayrı şehirlerdeyiz. Düğünden bir hafta önce işlemlere başlicaz. Yetişirmi acaba nikah işlemleri kaç gün sürüyor ve hemen nikah için gün veriliyormu?

Biz 5 ay önce almıştık mekana gelecek diye acele ettik o zaman bile dolmaya başlamıştı bence belediyede olsada yine de biraz acele etmeniz gerekir her saate güne gün kalmamış olabilir en yoğun sezon şuandaevraklar çok basit 2 gün sürüyor ben ertelemeyin derim hayırlı olsun şimdiden

Bi an önce gidip bakmalısınız bizde 4 ay önceden aldık ve o günden yer kalmayan günler vardı.
Sağlık ocağına gidip kan veriyorsunuz iki günde onun sonucu çıkıyo, onu alıp nikah dairesine, ordan da hemen veriyorlar günü zaten kolay yani. Hayırlısı olsun

bizde geçen hafta aldık günümüzü 12 kasım a . işlemlerde hiç bi zorluk yok biz 1 saat içinde bitirdik.en uzunu kan sonuçları sürüyor.sağlık ocağına 9-10 arası gidip kan veriyorsun ,2 dk da bitiyor ama yapılan tahlilin sonuç vermesi için 72 saat beklemesi gerekiyormuş o yüzden 2 gün sonra veriyorlar

Bizim Birgün içinde hallolmuştu..
ama farklı şehirdeyseniz 1 hafta evvel halledin. .

Bizde 5 ay öncesinden halletmiştik, işlemler kısa sürsede biraz önden yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum.

Öncelikle hayırlı olsun canım, benim düğünüm de senden bir gün önce :) belki hallolabilir 1 hafta kala ama tarih kalmamış olabilir şimdiden tarihler doluyor çünkü kendinizi garantiye alıp biraz daha erken alın tarihinizi derim :)

benim nişanlım yurtdışında olduğu için gelmesi zor oluyor. Bana yeri tut sonra gel ve tarihini ayırt dediler ve öyle yaptım, başvuru içinde mayısta gideceğiz tekrar. Özellikle sordum tarihi kaybetme gibi bir durum olur mu diye hayır yanıtını verdiler ama içim rahat değil. Olmaz değil mi kızlar? Yere gelecek düğünde kılınacak nikahta.. Memur deftere yazdı tarihimizi bilgilerimi vs.
bu arada düğünde ağustosta.

Hayırlı olsun simdiden , Allah Mesut etsin .

Yaz mevsimi nikah yoğun olur , hangi şehirde olduğu da önemli tabii ama daha erken halletme imkanınız varsa son zamanlara bırakmayın . Tarihe baktım pazartesiymiş gerçi ama yine de şansa bırakmamakta fayda var .

yer rezervesi yapılınca sıkıntı olmuyor. içini rahat tut. o tarih artık sizin.

en kısa zamanda istediğiniz tarihi alın. sonra kafanız rahat olsun. personel size takvimden seçtiriyor. eğer çok talep varsa yada zaman kısa kalırsa istediğiniz tarihi alamayabilirsiniz. bir nevi rezervasyon işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…