- 30 Temmuz 2012
- 50
- 8
-
- Konu Sahibi sevdimseniben
bizde geçen hafta aldık günümüzü 12 kasım a . işlemlerde hiç bi zorluk yok biz 1 saat içinde bitirdik.en uzunu kan sonuçları sürüyor.sağlık ocağına 9-10 arası gidip kan veriyorsun ,2 dk da bitiyor ama yapılan tahlilin sonuç vermesi için 72 saat beklemesi gerekiyormuş o yüzden 2 gün sonra veriyorlarMrb arkadaşlar benim düğünüm 22 ağustosta henüz nikah işlemlerine başlamadık. İkimizde ayrı şehirlerdeyiz. Düğünden bir hafta önce işlemlere başlicaz. Yetişirmi acaba nikah işlemleri kaç gün sürüyor ve hemen nikah için gün veriliyormu?
yer rezervesi yapılınca sıkıntı olmuyor. içini rahat tut. o tarih artık sizin.benim nişanlım yurtdışında olduğu için gelmesi zor oluyor. Bana yeri tut sonra gel ve tarihini ayırt dediler ve öyle yaptım, başvuru içinde mayısta gideceğiz tekrar. Özellikle sordum tarihi kaybetme gibi bir durum olur mu diye hayır yanıtını verdiler ama içim rahat değil. Olmaz değil mi kızlar? Yere gelecek düğünde kılınacak nikahta.. Memur deftere yazdı tarihimizi bilgilerimi vs.
bu arada düğünde ağustosta.
çok teşekkür ederim, içimi rahatlattın gerçekten.yer rezervesi yapılınca sıkıntı olmuyor. içini rahat tut. o tarih artık sizin.
rica ederim ne demekçok teşekkür ederim, içimi rahatlattın gerçekten.