Nikah Nikah için sağlık raporu

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
33
Merhabalar.Nikah için hemen bir gün içinde sağlık raporu almam gerek.Uğraşmadan fotoğraf çektirip özele gideyim diyorum.
Özellerde evlilik in sağlık raporu ücreti ortalama nedir?Sanırım heyete gerek yok tek hekim raporu yeterli.Öyle mi?

Sağlık ocağından alınıyor zaten. Özele gitmene ne gerek var ki?

Sağlık ocağından alınıyor zaten. Özele gitmene ne gerek var ki?
Sağlık ocaği veremsavaşa yönlendirecek.En erken ertesi güne raporu verecek.Talasemi testinin sonucu da pat diye çıkmıyor diye biliyorum.

Sağlık ocaği veremsavaşa yönlendirecek.En erken ertesi güne raporu verecek.Talasemi testinin sonucu da pat diye çıkmıyor diye biliyorum.
Doğru haklısınız biz sabahtan gidip ertesi gün almıştık sonucu o aklımdan çıkmış.

Peki özelden alınan raporun aile hekimin onaylatilmasi falan gerek mi?Değildir herhalde.Bir fikriniz var mı?

evet onaylatmanız gerekir sebebi de evlendirme dairesinin verdiği kağıdın onaylanması + basvuru sırasının değişmemesidir.
ama aile hekimleri büyük oranda onaylar, çok katı değilse sorun olmaz

Eskisehirde nikah dairesi sadece verem savasi kabul ediyor. Ozel hastaneden rapor kabul etmiyor. Ayrica onaylamada illa verem savastan oluyor. Aile hekimligiyle alakasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…