• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Nikah için nasıl bir saç yaptırmalıyımm lütfen yardımm🤔😭

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kimseyi takma. Istiyolar ki 80ler saci olsun kuş yuvası kafa agir bir makyaj...sonra elestirirler ne kadar kotu durmus diye haha. Ben gelinken bile dogal olmayi dusunuyorum.

kimseyi takma. Istiyolar ki 80ler saci olsun kuş yuvası kafa agir bir makyaj...sonra elestirirler ne kadar kotu durmus diye haha. Ben gelinken bile dogal olmayi dusunuyorum.

Ben de öyle düşünenlerdenim. Ama çevremdekiler çok basit oluyorsun özenmiyor musun diyorlar sürekli. Her şeyin iyisini biliyorlar ahahah. Biz ne anlarız bilmiyoruz.
Bir de nikahta söz bileziğini takma muhabbeti var. Ben ne gerek var diyorum. Olmazmış o da 😂😂😂🙈

Gelinlik mi giyeceksiniz nikah elbisesi mi? modeli nasıl? Saçınız uzun mu kısa mı?

Örnek verebilmek için biraz görsel baktım ama nerde doğal sade saç modelleri var onları beğeniyorum. Sade model yıllar geçse de hep şık oluyor. Abart diyenleri dinlemeyin bence. Dantel nikah elbisesi olunca kafaya da mutlaka tül alna uzanan bir aksesuar koyuyorlar ama o kadar çok ki bunu yapan bana tuhaf geliyor artık.

Ben de öyle düşünenlerdenim. Ama çevremdekiler çok basit oluyorsun özenmiyor musun diyorlar sürekli. Her şeyin iyisini biliyorlar ahahah. Biz ne anlarız bilmiyoruz.
Bir de nikahta söz bileziğini takma muhabbeti var. Ben ne gerek var diyorum. Olmazmış o da 😂😂😂🙈

Soz bilezigi mi? Duymadım ama tak gitsin bi tane ise. Sac icin makyaj icin sadece kendi istedigini yap sonra pisman olursun. Suda fena degil ne cok abarti ne cok özensiz :)

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 143
Valla ben düz fön çektirdim.
İki yandan da ördürüp arkada tutturdum taç gibi

Back