• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah için hangi elbiseyi alayım ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Yardımlarınız için çokk teşekkürler bu elbiseyi sipariş ettim yakında gelecek :) bu sefer saç mevzum kaldı :) sinem kobalın saç modelini beğendim ve birde saça çiçekli taçlar takılıyor ya o tarzda bişiler sizce hangisi daha şık durur saçım uzun :)çiçekli taç mı tercih etmeli yoksa sinem kobalın modeli mi ?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    47,5 KB · Görüntüleme: 260
  • fft16_mf7099604.Jpeg
    fft16_mf7099604.Jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 224
  • kır-dugunu.png
    kır-dugunu.png
    542,3 KB · Görüntüleme: 227
Son düzenleme:
Siyah yakalı olan kv elbisesi gibi.

İlki ya da uzun olan olabilir, başına da çiçekten bir taç mesela, gelinin sen olduğı belli olsun..

Çookk teşekkürler yorum için benimde aklım sondakinde kaldı annemde 3 beğendi bilemedim sanırım sondaki olacak taç bakıyorum ne renk tonlarda ayakkabı olur sizce altına peki ?

4 uçuk pembe taçharika olur hayırlı olsun allah bi yastıkta kocatsın.

4.harika tacla super olur:super:Hayirli olsun:KK9:
Ben olsam tacı gülkurusu veya (pudra pembesi)beyaz tonlardan ciceklerle ayakabiyida ayni tonlarda ayarlardım:KK15:
Fikrin için teşekkür ederim bende bu konuda kararsız kaldım sonuncu elbiseyi sipariş ettim şimdi saç mevzusu kaldı ya sence hangini yapsam Sinem kovalıyor gibi örgümü yoksa çiçekli taçlara mı yönelmeli hangisi gider ki ?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    33,8 KB · Görüntüleme: 67
  • image.jpeg
    image.jpeg
    24,3 KB · Görüntüleme: 73
Saç Nasıl olsun sizce çiçekli taçlardan mı örgümü ? Örgü hoşuma gitti aslında ya ? Hoş dururmuş gibi geldi ;)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    33,8 KB · Görüntüleme: 62
  • image.jpeg
    image.jpeg
    24,3 KB · Görüntüleme: 61
Fikrin için teşekkür ederim bende bu konuda kararsız kaldım sonuncu elbiseyi sipariş ettim şimdi saç mevzusu kaldı ya sence hangini yapsam Sinem kovalıyor gibi örgümü yoksa çiçekli taçlara mı yönelmeli hangisi gider ki ?
Rica ederim.Bu secimi yapabilmek biraz saç sekline bagli olacak uzunluğu kesimi nasil saçının?
Hem dağınık örgü hemde çicek motiflerini beraber yapabilirsiniz.Kıyafetinize buna benzer modeller daha uygun diye dusunuyorum.Demode bir model.

Eklentiler

• 20160623_031141.png
    20160623_031141.png
    300,2 KB · Görüntüleme: 46
Back