Nikah Nikah için Gerekli Belgeler Nelerdir?

Sizin nikah bitmişdir hayirli olsun bişey öğrenmek istiyorum kız kardeş nikah şahidi olabiliyor mu bi erkek bi kız demişsiniz başınızdan da geçti biliyor musunuz acaba

Evet nikahım oldu 2 kız arkadaşım oldu şahitlerimiz yani 1 erkek 1 kız problemi yok. kız kardeş olabiliyor evet benim tanıdığımın bir nikahı oldu biri damatın kardeşiydi biride kızın abisiydi nikah şahidi

Tamam canım bnim çok teşekkür ederim bnde kız kardeşimin olmasını istiyordum öğrendigim iyi oldu

nişanlımla benim aile hekimime gittik 2 tüp kan verdik sonuçları direkt yolluyorlarmış 2 gün sonra. Verem savaşa gıttık röntgen çektirdik onaylı sağlık raporu aldık 1 ad resimle ordan osmangazi kaymakamlıgından evlilik ehliyet belgesi aldık merinos nikah dairesine müracat ettik 3 resim ve evraklarımızla salonda kıyılmasını istedik işlemler yapıldı dugune yakın gelirsiniz 250 tl odemesı var buradan odersınız dedıler hıc bır aksılık cıkmadan hallettık cok sukur

Geçen ay kardeşimin evliliği için belge toplamaya başladığımızda aile hekimi kardeşimden psikiyatri raporu istedi. Kızdan öyle bir şey istemediler hatta psikiyatri bile şaşırdı. Daha önce herhangi bir psikolojik sorunu yoktu ya da ilaç kullanımı bulunmuyordu. Aile hekimine sorduk artık bunu isteyecekler dedi eğer ki almasaydık evlilik izin belgesini imzalamayacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…