• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nikah icin bunlari almayi planliyorum,sence nasil?

S&S

Du nervst-geh sterben! :D
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2008
3.432
2
116
İçel Mersin
Kizlarrrr...
Nikahim Salonda kiyilmicak,Normal bir sekilde kiyilcak ve ardindan güzel bir yemek sonrasi eglenmeye gidilcek genclerle vs vs.. ben bu takimi begendim nasil sizce ?? ben cokkkkkkkk begendim,moderen duruyo.ve eminim baska yerlerdede giyebilirim :utangac:

sac modeli bu kizin saci gibi olabilir,belki biraz daha kabarik olur lüleler o kadar CADIARZU

ee tabi bide bunlara uygun taki bulmam lazim.. neyse taki+sac modeli falan bilen varsa eklesin simdiden tsklerrrrrrrr :1hug:

izeoxrihm1stnqxurtnqpgtzd0.jpg

izeoxrihm1stnqxurtnqpgtnx5.jpg

designerp12061314501225io5.jpg

unbenanntao2.png

043534720hg2.jpg

Son düzenleme:
çok şeker bi elbise çok hoş bayıldım valla (: nikah için uygun olur mu bilemem, bence gayet uygun. kara kara ve basit elbiselerden iyidir yani (: ayakkabılar da çok güzelmiş (: diğer yorumlara da bakalım bakalım (: takıdan tokadan pek anlamam ama saç güzel, elbise zaten güzel saçlar da abartılı olmazsa daha hoş durur.. takı olarak da çok mor yerine morla beraber bi kaç renkle tamamla bence, çok boğmasın.

ya aslında bu resimdeki takılar da güzel durmuş elbisede...

Son düzenleme:
çok şeker bi elbise çok hoş bayıldım valla (: nikah için uygun olur mu bilemem, bence gayet uygun. kara kara ve basit elbiselerden iyidir yani (: ayakkabılar da çok güzelmiş (: diğer yorumlara da bakalım bakalım (: takıdan tokadan pek anlamam ama saç güzel, elbise zaten güzel saçlar da abartılı olmazsa daha hoş durur.. takı olarak da çok mor yerine morla beraber bi kaç renkle tamamla bence, çok boğmasın.

ya aslında bu resimdeki takılar da güzel durmuş elbisede...

hmmm.. dogru tek mor olursa bogabilir..farkli renkler almak lazim..
cok tsk ederim yorumun icin :1hug:

elbise cok seker ama nikah icin ben daha feminen bisiy secerdim,,,

tabi bu benim fikrim :)

bence de nikah için cok spor bir elbise
günlük hayat için çok cici yalnız
başka bir şeylere baksan nasıl olur

sen bilrsin canım beğenmişsin baya
ama bence nikah için pek uygun deil gibi yanlıs anlama fikir sorduğun için belirttim
nikahta daha sade ve şık bişeyler olsa
bu elbise şıkmış gerçekten ama nikaha gitmez bence....

ben de arkadaşlara katılıyorum nikah için daha klasik bir takım düşünürsen hoş olur veya elbise de olabilir.

Öncelikle hepinize tsk ederim fikirleriniz icin.. fakat daha klasik bisey nasil olabilir ki ? abiye falan istemiyorumki ben :uhm: yani etekli bi takim,yada pantolon takim,yada ne bilim elbise falan baktim..fakat ya cok klasik ya cok siradan...elbise falanda diktirmek istemiyorum acikcasi cünkü nikah sürsün sürsün 10 dk sürsün..hemen kiyilip cikcaz zaten,yurt disi evliligi olunca öyle ahim sahim bi nikah olmicak..onun yerine aksam yemegine cikilip ardindan eglence yapilcak kizlar fisfisfis yinde cokmu sportif dersiniz?? fisfisfis

istersen bu modellere de bi göz at. diğerinden daha abiyeler.çok hoş bir elbise beğenmişsin ama çok gündelik bi elbise.anlıyorum aslında farklı arıyorsun herhalde ama bu modeller de klasik elbiselere alternatif olabilir diye düşündüm.
aksarsm5.jpg

zebrabp9.jpg

atekrmzzu8.jpg

gkkuaav9.jpg

istersen bu modellere de bi göz at. diğerinden daha abiyeler.çok hoş bir elbise beğenmişsin ama çok gündelik bi elbise.anlıyorum aslında farklı arıyorsun herhalde ama bu modeller de klasik elbiselere alternatif olabilir diye düşündüm.

cok tsk ederim emegin icin..bende simdi caydim ya karar veremedim bende suan internette elbiselere bakiyorum senağlama

bak benim eklediklerim arasında 4821 var çok şık bir elbise çok abartılı da değil.kemeri ve ayaklabılarıyla da çok uyumlu olmuş bana kalırsa nikaha da gider.düşün istersen fazla açık da değil

son gösterdiğin elbise bahsettiğin tarzda bir nikah için çok abartılı bence.

biz de birşeyi beğenmiyoruz dimi?? yok çok sportif yok çok abartılı. ama sen yukardaki modellere bi alıcı gözüyle bak derim yine ısrarla

son gösterdiğin elbise bahsettiğin tarzda bir nikah için çok abartılı bence.

biz de birşeyi beğenmiyoruz dimi?? yok çok sportif yok çok abartılı. ama sen yukardaki modellere bi alıcı gözüyle bak derim yine ısrarla

ya bakiyom bakmasinada canim bendeki sorun gögüslerim.pek kücük olmadiklari icin dikkat etmem lazim.senin g österdigin elbiselerin cogunun üst kismi dar :çok üzgünüm:

Back