• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah Günümüzü Aldıkk , :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaa benim doğum günümde nikahınz yerimseniben tebrik ediyorm canm şimdiden.. bende 23-25 Nisan a gelinm inş 2 düğün olcak benmkisi yorucuu ve stresli hadi hayırlısı hepimz içn.. :1closedeyes:

allah bir ömür mutlu etsin sizi canım hayırlı olsunn

hayırlı ugurlu dolsun doly...
hadi yaz o zaman hazırladıgın evrakları...

bizde inşallah önümüzdeki 2 hafta içinde kadıköy belediyesinden gün alıcaz ama şöyle
ben pendıkte oturuyorum nişanlımda burda oturuyor pendık beledityesinde kıydırmak istemiyoruz
acaba nasıl oluyor böyle yani izin belgesi veriliyor diye duydum
varmı butür bişey yaşayan bir sorun oluyor mu?
ben pendıkte oturuyorum diye pendıkteki sağlık ocağına mı muayene olmalıyım ?
ay hiçbişey bilmiyorum yaa
3 temmuz istiyoruz nasipse,temmuz başvuruları içinde şubat demişler

Allah bir yastıkda kocatsınnnn inşaaalllaaahhh..
arkadaşlar birşey danışacağım; ablam 5 yada 12 haziranda Beyoğlu evlendirme dairesinde nikah istiyor. Fakat yetkililer 10 şubattan sonra gün almaya gelin deyip duruyorlarmış.. şimdi yazılanları okuttum neden orası bize gün vermiyo diyoo, aranızda haziran ayı için Beyoğlundan gün alan var mı???

CANIM HAZıRAN AYI ıÇıN OCAKtaydı başvurular
şubatın 10 una kadar
şubat 10 dan mart 10 a kadarda temmuz dönemi
sonra ağustos
böyle gidiyor yani

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin:nazar:

Bişi sormak istiyorum canım yaa.Biz dün sağlık raporu ve talasemi testi(Antalyada yapılıo) için sağlık ocağına gittik.hiçbi şey sormadan hiçbi şey demeden raporu onaylayıp verdiler talasemi testi için labaratuara gönderdiler.talaseminin sonucu da bugün akşam çıkacakmış.Sadece talasemi testi sonucu olmadan götürdük nikah dairesine.Sağlık raporumuz onaylanmıştı zaten.Testi sonra ekleyelim dedik işelemlere başladılar.Zaten doktor test sonucu çıkmadan labaratuara gönderirken raporu mühürleyip onaylayıp vermişti.Nikah dairesinde 5 belge fln imzaladık soyadı için dilekçe de dahil.Ve cüzdan ücreti de alıp bu kadar dediler. Bize sadece bunu salona gelince memura verin die şahitlerin isminin yazılacağı bi kart verdiler.Başka hiçbi belge vermediler.Böyle mi oluyo normalde yoksa bi sorun mu var yardımcı olur musunuz

bizde inşallah önümüzdeki 2 hafta içinde kadıköy belediyesinden gün alıcaz ama şöyle
ben pendıkte oturuyorum nişanlımda burda oturuyor pendık beledityesinde kıydırmak istemiyoruz
acaba nasıl oluyor böyle yani izin belgesi veriliyor diye duydum
varmı butür bişey yaşayan bir sorun oluyor mu?
ben pendıkte oturuyorum diye pendıkteki sağlık ocağına mı muayene olmalıyım ?
ay hiçbişey bilmiyorum yaa
3 temmuz istiyoruz nasipse,temmuz başvuruları içinde şubat demişler
eşlerden birinin kadıköyde ikhamet göstermesi gerikiyor die biliyorum. arkadaşım öle yapmıştı. bide harç parası daha fazla oluyor sanırım

Dolly hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin tebrik ederim
nikah memurunu mekana çağırınca para vericek miyiz kızlar?
ne kadar ister acaba bu resmi bir rakam mı yoksa gonlumuzden ne koparsa gibi birşey mi oluyor?

Dolly hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin tebrik ederim
nikah memurunu mekana çağırınca para vericek miyiz kızlar?
ne kadar ister acaba bu resmi bir rakam mı yoksa gonlumuzden ne koparsa gibi birşey mi oluyor?

jayjacim belediyelerin sayfasina bakarsan
yaziyor uskudar da ve kadikoyde yaziyor en azindan
belediye salon fiyatlari da
memuru salona getirma fiyatlari da haftaici haftasonuan gore degisiyor
belli bir miktari var yani resmi rakam
misal olarak uskudar belediyesinin fiyatlandirmasi su skeilde
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ EVLENDİRME SARAYI 2010 YILI FİYAT LİSTESİ

HAFTA İÇİ NİKAHLARI
SALON TAHSİS ÜCRETİ & AİLE CÜZDANI ÜCRETİ......................................................96 TL

HAFTA SONU NİKAHLARI
SALON TAHSİS ÜCRETİ & AİLE CÜZDANI ÜCRETİ...................................................396 TL

DIŞARIDA KIYILAN NİKAHLAR ( Hafta içi gündüz )
ARAÇ TAHSİS ÜCRETİ & AİLE CÜZDANI ÜCRETİ.....................................................246 TL

DIŞARIDA KIYILAN NİKAHLAR ( Akşam ve hafta sonu )
ARAÇ TAHSİS ÜCRETİ & AİLE CÜZDANI ÜCRETİ.....................................................376 TL

EVLENDİRME SARAYI RESTAURANT NİKAHLARI
SALON TAHSİS ÜCRETİ & AİLE CÜZDANI ÜCRETİ....................................................346 TL

EVLENDİRME SARAYI KOKTEYL SALONU NİKAHLARI
SALON TAHSİS ÜCRETİ & AİLE CÜZDANI ÜCRETİ.................................................. 296 TL

NİKAH NAKİL İŞLEMLERİ
MATBU EVRAK ÜCRETİ..............................................................................................20 TL

Ya ne guzel kadıkoy evlendırme daıresı 6 ay oncesınden verıyor Nıkah tarıhını. Ben bakırköyde oturuyorum. Bakırköy beledıyesı 2 ay oncesınden verıyor nıkah tarıhını. bızım dugunumuz ınsallah eylulde bıze temmuzda gelın dedıler :( Nisan ayında dugun yerını ayarlayacagız. Nıkah tarıhı ıcın temmuzu bekleyecegız . cok rısklı bır durum .Gerıldııımmmmmmmm :oklava:

Back