• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikah Günümüzü Aldıkk , :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolly5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dolly5

Ziyaretçi
Kızlar 19.06.2010 da kısmetse ewleniyoruz. aklınıza takılan işlemleri sorabilirsiniz. taze taze bilgi aktarılır... :):asigim:

Hayırlı uğurlu olsun tatlım benim..Valla canım neler yaptığını ayrıntılı olarak anlatırsan çooook mutlu olurummm:)Biz salona çağıracağız

hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan darısı başımıza inş. :asigim:

ayy ne kaa heyecanLı boshayallersmile
hayırLı oLsun sekerim darısı bizLerin basına :1hug:

Canım tebrik ederim:) Allah mutlu etsin şimdiden:) gerçekten taze taze bilgileri alsak senden nikah işlemleri uzun sürüyo mu tarihler dolmaya başlamış mı bizi bi aydınlatsan:))))

Kızlar 19.06.2010 da kısmetse ewleniyoruz. aklınıza takılan işlemleri sorabilirsiniz. taze taze bilgi aktarılır... :):asigim:

hayırlısı olsun benimde senden benimde 12 haziranda nikah işlemleri hakkında bilgi verebilirmisi biz mayıs başı düşünüyoruz işten ayrılıcağım için

hayırlı olsun canım bende senden 1 gün sonra evleniyorum :)) çok uzun sürüyo mu gün almak çünkü biz nikah ve düğün ayrı yapıcaz ve hala gidip gün almadık nişanlım izin alamıyo nasıl yapıcaz bilmiyorum bilgi verirsen çookkk seviniriimmm

canım hayırlı olsun hangi nikah dairesinden aldınız ben gecen hafta gittim şişhane nikah dairesine haziran için bize subat sonu mart bası gibi gelin dediler bizde 20 haziranı düşünüyoruz

hayırlı olsun...ahh ahhhh annemleri ikna edebilsem keşke bizşm de bu yaz inşallah...daha söz bile olmadı ama neyse :S çok mutluluklar...

Hayırlı uğurlu olsun tatlım benim..Valla canım neler yaptığını ayrıntılı olarak anlatırsan çooook mutlu olurummm:)Biz salona çağıracağız

kızlarrrrr,,,
çok uzun sürmüyor 2 gün yarım günlük iş toplam 1 gün ediyor :))
ilk önce haziran gelinleri elinizi çabuk tutun ocakda almanız lazım.evraklar 6 ay geçerli oluyor.ilk önce sağlık ocağına gidip evlenmek istiyoruz rapor alıcaz diyosunuz ( biz anadolu yakası kadıköy sağlık ocağına gittik) orda rontgenimizi çektirdik kayıt için 20 tl ödedik. sonra herhangi bir yerde kan aldırdık kişi başı 50 tl idi. bunların sonuçları 2-3 saatte çıkıyor. daha sonra sonuçları alıp sağlık ocağına onaylattırdık raporumuzu aldık bukadar.muhtardanda ikametgah , nüfus kaydı örneği alıyorsunuz yalnız özellikle belirtin nüfus cüzdanı sureti değil kayıt örneği oalcakmış.bizimki yalnış oldu neseki ordaki bayanlar internetten çıkardılar.birde gün alıcağınız zaman n.cüzdanı yerine ehliyet götürmeyin kabul etmiyorlar:)üsküdar belediyesi harç parası 376 tl aldı. biz de mekanda yapıcaz nikahı ilk önce mekanı ayarlamıştık aralık ortası çünkü hiç bir yerde yer kalmamış özellikle c.tesi akşamları için. mekandan sonrada o tarihe gün aldık. 19 hazirana bile memur yoktu saat akşam 9 a verdiler. bukadarcıkkkkkk :)) kolayy gelsinnnn sizleredeee delikafadulden

canımm benim çok sevindim hayırlı uğurlu olsun güzel ama zor işler Allah yardımcın olsun...

kızlarrrrr,,,
çok uzun sürmüyor 2 gün yarım günlük iş toplam 1 gün ediyor :))
ilk önce haziran gelinleri elinizi çabuk tutun ocakda almanız lazım.evraklar 6 ay geçerli oluyor.ilk önce sağlık ocağına gidip evlenmek istiyoruz rapor alıcaz diyosunuz ( biz anadolu yakası kadıköy sağlık ocağına gittik) orda rontgenimizi çektirdik kayıt için 20 tl ödedik. sonra herhangi bir yerde kan aldırdık kişi başı 50 tl idi. bunların sonuçları 2-3 saatte çıkıyor. daha sonra sonuçları alıp sağlık ocağına onaylattırdık raporumuzu aldık bukadar.muhtardanda ikametgah , nüfus kaydı örneği alıyorsunuz yalnız özellikle belirtin nüfus cüzdanı sureti değil kayıt örneği oalcakmış.bizimki yalnış oldu neseki ordaki bayanlar internetten çıkardılar.birde gün alıcağınız zaman n.cüzdanı yerine ehliyet götürmeyin kabul etmiyorlar:)üsküdar belediyesi harç parası 376 tl aldı. biz de mekanda yapıcaz nikahı ilk önce mekanı ayarlamıştık aralık ortası çünkü hiç bir yerde yer kalmamış özellikle c.tesi akşamları için. mekandan sonrada o tarihe gün aldık. 19 hazirana bile memur yoktu saat akşam 9 a verdiler. bukadarcıkkkkkk :)) kolayy gelsinnnn sizleredeee delikafadulden

hayırlı olsun canım bizde önümüzdeki hafta içi başlayalım bari bizde salonda istiyoruz nikahı 12 haziran akşamı bende kartla belediyesini aradım şubatta gelin demişti adam neyse haftaya gidelim bari 376 lira neden aldılarki ilk defa duydumbilmiyorumkismile

hayırlı olsun canım bizde önümüzdeki hafta içi başlayalım bari bizde salonda istiyoruz nikahı 12 haziran akşamı bende kartla belediyesini aradım şubatta gelin demişti adam neyse haftaya gidelim bari 376 lira neden aldılarki ilk defa duydumbilmiyorumkismile

o mecburi harc parası canım , nikah işlemlerini yaptırdıktan sonra bi nevi ücretini ödüyorsun

hayırlı olsun..inş herşey gönlünden geçtiği gibi olur..huzurlu güzel bir yuvan olur..

Canım çok sağol..Çok sordum ama biz dioruz ki nüfus ve nikah işlemlerini önceden halledelim sonra gidip belediyeye başvurup sağlık işlerini halledelim..Olur mu öle yoksa sağlığı da mı belediyeden önce halledelim..Bi de belgeleri bu hafta alsam belediyeye şubatın ilk haftasu gitsek sorun olmaz dimi çünkü iznim şubatta

merabalaaaryerimseniben
bende 12 haziranda evleniyorum inşallah:) bizde nikah günümüzü aldık 2hafta önce... kadıköy ewlendirme dairesinin kokteyl salonunda olucak, sorada tekirdağ da düğün olucak, nişanlım tekirdağlı...
çok heyecanlı işler bunlar, bide çalışıyorum çok zor oluyo ben şimdiden kuaför ve fotoğrafçı randevularımı da aldım. kızlar bence acele edin çünkü randevu vermeye başlıyo her yer...
herkese mutluluklaaaarrrropuyorumnanaktan

Canım çok sağol..Çok sordum ama biz dioruz ki nüfus ve nikah işlemlerini önceden halledelim sonra gidip belediyeye başvurup sağlık işlerini halledelim..Olur mu öle yoksa sağlığı da mı belediyeden önce halledelim..Bi de belgeleri bu hafta alsam belediyeye şubatın ilk haftasu gitsek sorun olmaz dimi çünkü iznim şubatta

canım sağlık ve nüfus evraklarını toplayıp hepsiyle bielikte nikah işlmelerini yaptırıcaksıız. ayrı gayrı olmuyor. gerekli tüm evrakları veriyosun size ait dosya oluşturuyorlar.

hayırlı olsun inş olumunekankayizsmile

Back