• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikah elbisesi

Sırtında iz olmasa iyiymiş dekoltesi falan fena durmuyor ama ya imkanın varsa nikah a kadar aradaki farkı kapat yada bronzlastirici krem sprey falan bişeyler yap

bence de çok yakışmış elbise, hayırlı olsun.
sırtınıza vücut makyajı yaptırabilirsiniz iyi bir kuaförde. birde basenlerinizi çok problem ediyorsanız etek şeklinde toparlayıcı korse kullanabilirsiniz.

Bu arada cidden çok merak ettim gelinlik neden giymek istemiyorsun böyle bi elbiseyi her zman giyebilirsin ama gelinlik hayatında sadece bir kere olacak bişey

Uzun şortlu dikişsiz korselerden takmanızı öneririm :oops:

slimwear-dikissiz-midi-sort-korse-1006.jpg

bence gayet iyi durmuş. ama çok içinize sinmediyse toparlayıcı korselerden kullanabilirsiniz. şimdiden hayırlı olsun evliliğiniz :KK16:

balık elbıseyı gıymek ıcın gercekden cok ınce olmak gerek
cok ınceler vucudu yapılı gorunsun dıye gıyerler

canım arkadaşlarında dediği gibi çok güzel durmuş :KK16:
gerek yok bence ama rahatsız oluyosan korse kullanabilirsin :)

Aaa gelin çıldırmışş :)) Gayette şık duruyor, daha zayıf olsan, elbise üzerinde sopa gibi dururdu zaten. Şu an gözüne güzel gelmeyebilir saç yok, makyaj yok onla alakalı bence. Makyajını çok güzel yaptırmaya bak. Çok cool bile olabilirsin! Vintage gelinler gibi ;)

Cok tatlisiniz ya uzun bir duvak tullu sonrapembe renkli ayakkabi ve cicekli tac yine pembe renkli dusunuyorum umarim guzel olur ya

Bikini izi haric tüm vücuduna günes kremi sürüp solaryuma gitsen nasil olur acaba diye düsünüyorum :KK48:
Elbise güzel basenlerde bence kötü durmuyor ama elbise vucudun üst kismini daha uzun gösteriyo topuklu ayakkabiyla dengeleyebilirsin yoksa cok hos

Korseli Külotlu Çorap öneririm tamamen toparlar. Bir beden küçük olursa çorap daha iyi toparlae. Solaryuma girme bence yapmacik olut. Dogal ten rengin daha güzel olur. Sirtina bronz bacak spreyi düşünebilirsin. Bi de çok yüksek topuklu ayakkabı güzel olur. Nar çiçeği gibi.

Back