Nikah nikah elbisesi

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.922
333
Merhaba nikah icin bir elbise aldim internetten balik model olanlardan fakat giyince basenlerim gozune cokk genis geliyor. Moralim bozuluyor. Nikaha cok kisa bir vakit kaldi. Ne yapacagimi bilmemekteyim. Kilo versem cok az zaman var o kadar surede erimez bu basenler. Terziye gitsem alt kisma ne yapabilir ki.2 lutfen yardim edin bi akil verin

Düğün öncesi nikahı ayrı mı yapacaksın
Başkasının nikahı için mi alınan bi elbise
Anlamadım ama iade süren dolmadıysa iade edip başka bir model bakabilirsin

balık elbıselerın basenlerı genıs gosterdıgını bende dusunuyorum acıkcası.ama ona ragmen gıydıgım tek abıye modelı dıyebılırım

Biz sadece nikah yapacagiz. Baska gelinlik olmayacak. Geri iade edemiyorum ne yazikki suresi dolmus vaziyette

Balık model kusursuz fizik ister, baseniniz 90dan fazlaysa da yakışmaz. Şimdi hakikaten basenleriniz büyük ve size yakışmadı mı yoksa size mi öyle geliyor? Arkadaşlarlarınız aileniz fikir verdi mi?

Bu sekilde duruyo bende

Eklentiler

• 20150906_165113-1.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 556
  • 20150906_165117-1.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 576
vücuduna uygun elbise bak derim, az zaman kalmış olabilir ama bu hayatının en önemli günlerinden biri ve bir daha yaşanmayacak

not: bu arada resimleri yeni gördüm elbise gayet güzel ve çok yakışmış yeni birşey almana gerek yok bence. güle güle kullan

Güzel çok yakışmış basenleriniz de çikmamış ama nikah için sırt dekoltesi biraz fazla değil mi yine de sizin fikriniz ama bana basenden çok sırtı abes geldi tabu tercih meselesi

Sirti mecbur kapattiracagim tulle falan cunku sirtimda bikini izi var buna bi de uzun duvak dusunuyorum benim wn cok rahatsiz oldugum konu basendi.3bucuk haftam var kilo vermeye calisiyorum ama sagim solum hep basen mevzusunu dile getirince panik yaptim

Sağın solun saçmalamış bence burdan hiçte basenin varmış gibi durmuyor ama sırtı tülle kapatınca nasıl olur bilemedim ki sırtının resmini atar mısın bence sen baseni boşver sırtı daha sorun gıbı geldi bana

Sirt kismi bu sekilde sirta bisey yapmayip duvakla da kapatabilirim diye dusunuyorum​

Eklentiler

• 20150906_165128-1.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 233
bir de sırtınız yandığınız için kötü duruyor gerçekten
bronz sprey makyaj falan bir şeyler şart

Canım bence güzel olmuş yalnız belini biraz daha sıktıracak bir şey giy bel oyuntunu tam çıkarmamış elbise ya da elbisenin belinden hafif daraltabilirsin. Kendi tülüne çok yakın bir şey bulurssan kapat sırtını yoksa iyi durmaz.

Sirtim icin solaryuma girsem nasil olur. Ayakkavi topuklu olacak bir de renkli dusunuyorum.somon ve ya pembe canli cicek taci yaptiraxagim ayakkabiyla xicek uyum saglayacak vallahi moralim duzeldi ya cok sagolun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…