Arkadaşlar merhaba benim Temmuz sonunda düğünüm olacak inşallah. Tuttuğumz salon bize show nikahı hediye etti. Bunu kullanacağız sonrasında kına da düğünün içinde olacak öyle istemiştim başta. Şimdi gündüz olacak düğünmz 2ile6arasinda . Böyle bir süreç yaşayan ya da gören var mıdır. Nasıl ilerlemeli bu süreç. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düğün Nikah+düğün+kına
- Konu Sahibi PrincessP
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hmm o zaman ilk kına kıyafetinizle girip kınayı yapsanız sonra tekrar gelinlikle girip nikah mı yapsanızSağolun, nikah önceden kylcak odada. Orda göstermelik yani düğünde kylyomus gbi olacak.
Vala ben de şaşırdım ilk nikah olur sanki bilmiyorm ki çorba oldu kafam yardım eden okur diye açtım konuyuHmm o zaman ilk kına kıyafetinizle girip kınayı yapsanız sonra tekrar gelinlikle girip nikah mı yapsanız
- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.713
- 548
Valla benim önce nikah kıyıldı.
Bikac ay sonra düğün oldu
Gelinlikle girdim.sonra nikah oldu show...
Şimdi sen kinalikla girmelisin. Sonra gelinlikle girmelisin.sonra show nikah olmali.
Çünkü kına düğünden önce olan bişey ve düğün biterken gelinlikli ailelerle foto çekiliyoruz
Şimdi sen kinalikla girmelisin. Sonra gelinlikle girmelisin.sonra show nikah olmali.
Çünkü kına düğünden önce olan bişey ve düğün biterken gelinlikli ailelerle foto çekiliyoruz
Evet hiç böyle düşünmemiştim ama çook mantıklı söylediğinValla benim önce nikah kıyıldı.
Evet bence de böyle olmalı yoksa daha karışık olur kına kıyafetiyle nikah olsun istemezsin ilk gelinlikle girip nikah yapıp kınaya dönsen de kınanın bir anlamı kalmaz.Valla benim önce nikah kıyıldı.
Çook teşekkür ederim gerçekten yardımcı oldunuz sağolasnEvet bence de böyle olmalı yoksa daha karışık olur kına kıyafetiyle nikah olsun istemezsin ilk gelinlikle girip nikah yapıp kınaya dönsen de kınanın bir anlamı kalmaz.
- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.713
- 548
Çok pişman olursun yanlış seçimler yaparsan...güzel bı gelinlik sec güzel bı kaftan seçZaten bindallı fln giyinmycem ayrı ayrı giyin çıkar olmasın diye gelinliğin üstünden kaftan giyincem kına bitince onu üstümden cikarcam gelinlikle kalcm
Güzel aksesuarlar tak.
Komik komik koyu far patlayan ruj filan sürdürme kurban olayım .
Yoook ben her zaman sadelikten yana oldum düğünde de öyle düşünüyorum inşallah. Hatta far olmasa da olur azck buğulu eyeliner bile yeter de artar banaÇok pişman olursun yanlış seçimler yaparsan...güzel bı gelinlik sec güzel bı kaftan seç
Güzel aksesuarlar tak.
Komik komik koyu far patlayan ruj filan sürdürme kurban olayım .
- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.713
- 548
Ben mesela kuaförüm çok yadirgadi ama far surdurmedim .takma kirpik yoktu .Yoook ben her zaman sadelikten yana oldum düğünde de öyle düşünüyorum inşallah. Hatta far olmasa da olur azck buğulu eyeliner bile yeter de artar bana
Rimel eyeliner ruj fondöten allık.
Hatta allık bok gibiydi bence .silmisimdir belki onu da
- 17 Ocak 2020
- 28.041
- 1
- 40.713
- 548
Gönlünce olsun herşeyYoook ben her zaman sadelikten yana oldum düğünde de öyle düşünüyorum inşallah. Hatta far olmasa da olur azck buğulu eyeliner bile yeter de artar bana