nikah da ne gıydınız acaba ?

Bende karar veremedim hafta içi oda nikahı olacak ne giymek gerekir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok degisik tarz istiyorsan canli bir kirmizi giyinebilirsin ve kirmizi bir sapka ile konbinleyebilirsin. Misal alttaki resimin renkli hali güzel olur

Zaten sonrada dügün yapacagin icin dügünde klasik duvak ve beyaz giyinebilirsin.

Kırmızı evt olabılır bakmak gerekıyor bırde tsortler var bılmm dıkkatınızı cektımı hıc

19 temmuzda olacak nikahım için bu elbiseyi aldım

Pembe bi elbise ve dantelli beyaz ceket ve yine dantelli beyaz ayakkabı giymiştim :) sizin elbisenizde cok hos güle güle giyin

Pantolon ceket takim giydim herkes cok begendi. Pantolon hafif bileklerimdeydi. Bilekten baglamali topuklu giydim..

kısa gelinlik diktirdim ve zevkle giydim. Çok güzeldi
Hayırlı olsun :)
Kısa gelinlik diktirmek ya da almak istiyorum. En azından bi deneyip üstümde görmek istiyorum. Eylülde düğünüm var ve hala istediğim modeli bulamadım. Sizin kısa gelinliğinizin modelini görebilir miyim?

Kızlar Forever New'den bulabilirsiniz nikah için oradan elbise alan ve tavsiye eden çok arkadaşım var. Ben nikah memurunu düğünüme çağıracağım. Herkesin huzurunda nikahım olsun istedim. Kır düğünü açık hava olunca böyle bir şey yapmak istedim. Ayrıca elbise derdim de olmadı. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…