selamlar herkeseeee... nikahta kırmızı dar sade mini bir elbise ve siyah oturtmalı ceket giyinmeyi düşünüyorum. altına da platform siyah topuklu. nasıl olur sizce kızlar? :44:
evet ben de resimlerde canlı olur die düşündüm bi de saçım da kızıl kırmızıyla uyumlu olur galiba :44: nişanlıma da siyah takımiçine siyah gömlek ve kırmızı kravat düşündük bakalım nasıl olcak teşekkr ederim cnm yorumun için
saç kızıl elbise kırmızı...
fazla yorucu...
tek bir star olmalı size ait
o da saçlarınız olsun izin verin de
elbisenizi daha dingin tonlarda secin
krem, pudra, yada siyah daha uygun olur
saç kızıl elbise kırmızı...
fazla yorucu...
tek bir star olmalı size ait
o da saçlarınız olsun izin verin de
elbisenizi daha dingin tonlarda secin
krem, pudra, yada siyah daha uygun olur
ya öyle kan kırmızı değil de saçım yorucu olmaz sanki kimileri nikahta krem yada beyaz daha hoş olur diyolar o açıdan acaba koyu tonlar olmaz mı die düşünmekteyim. elbisemi canlı ve parlak bi kırmızı seçicem gerçi ama bilemedim ki..
ya hayatım sen gelinsin bu nikah da olsa saf ve masum görünmen lazım
kırmızı seksapelitesi en yüksek renk
bi de mini üstelik
açıkca konusmak gerekirse şıktan ziyade basit durur
yani seksilik iddasiyla saçmalanan bir basitlikten bahsediyorum, sıradanlıktan değil
sen beni dinle fazla iddaya kaçma
elbiseni hanımhanımcık seç
gelinliğinle iddalı ol
bu benim şahsi fikrim
ya hayatım sen gelinsin bu nikah da olsa saf ve masum görünmen lazım
kırmızı seksapelitesi en yüksek renk
bi de mini üstelik
açıkca konusmak gerekirse şıktan ziyade basit durur
yani seksilik iddasiyla saçmalanan bir basitlikten bahsediyorum, sıradanlıktan değil
sen beni dinle fazla iddaya kaçma
elbiseni hanımhanımcık seç
gelinliğinle iddalı ol
bu benim şahsi fikrim
çok acımasız yorum yapıyosunuz ya :44: seksi olmak amaçlı kırmızı giyinmeyi düşünüyorum ki? siyahla uyumu hoş olur diye düşünüyorum sadece.. elbisem hanım hanımcık dizimden yukarı değil mini dediysem olabütün suç renkte mi yine de teşekkrler yorumunun için..