Eğer burası bacak arası ise erkek zaten. Niye net demediler acaba.Arkadaşlar merhaba yaklaşık 18 haftalık hamileyim.. Fakat kaç doktora gittiysem bebeğimin cinsiyetini kesin olarak öğrenemedim. En son %70 erkek olabilir denildi ama bu da kesin bir cevap olmadı ne yazık ki.. 3 hafta sonra bakarız denildi ve zaman geçmiyor sanki..İlk gebeliğim kız-erkek olmasından ziyade sağlıklı olması mühim ama onun için bir seyler almak istiyorum heves ediyorumBuraya bir video kesitinden bir fotoğraf bırakıyorum anlayanlar yorumlarsa çooook mutlu olurum
Aynen bacak arası, erkek olarak görünüyor.Eğer burası bacak arası ise erkek zaten. Niye net demediler acaba.
tesekkur ederim yorumunuz icin, evet bacak arası benimde ilk gebeligim heyecanla bekliyorum ama kordon da olabilir denildi en son benimle ayni haftalarda olan arkadaslarim tanidiklarim cok oldu öğreneli oysaki ben bekliyorum halaEğer burası bacak arası ise erkek zaten. Niye net demediler acaba.
evet bacak arasi hatta baya hareketliydi gösteriyordu ama devlet olunca çekimser yaklasiyorlar galiba.. Özele gidecegim bakalim onlar ne diyecekAynen bacak arası, erkek olarak görünüyor.
keske doktorlarda bu kadar kesin söylesede ikilemde kalmasak.. Alisveris yapmaya cekiniyor insan :))Erkeğim ben diyor:)
Erken zaten acele etme.Sonraki muayenede zaten netleşirkeske doktorlarda bu kadar kesin söylesede ikilemde kalmasak.. Alisveris yapmaya cekiniyor insan :))
inşallah, tesekkur ederimErken zaten acele etme.Sonraki muayenede zaten netleşirSağlıkla gelsin
Aynen , devlet olunca duyduğum kadarıyla erken söylemek istemiyorlarmışevet bacak arasi hatta baya hareketliydi gösteriyordu ama devlet olunca çekimser yaklasiyorlar galiba.. Özele gidecegim bakalim onlar ne diyecek
evet böyle %70 falan deyince ailelere bile söylemedik. Ama çok heyecanlı bir süreç :))Aynen , devlet olunca duyduğum kadarıyla erken söylemek istemiyorlarmış
İnşallah bir daha gittiğinizde net söylerevet böyle %70 falan deyince ailelere bile söylemedik. Ama çok heyecanlı bir süreç :))
Ben 17de bacak arasını bomboş gördüm ama doktor hala %90 kız diyor yani bomboş birleyen bile %100 demiyor bu doktorlar bir tuhaf :) %70 dediyse erkektir benceArkadaşlar merhaba yaklaşık 18 haftalık hamileyim.. Fakat kaç doktora gittiysem bebeğimin cinsiyetini kesin olarak öğrenemedim. En son %70 erkek olabilir denildi ama bu da kesin bir cevap olmadı ne yazık ki.. 3 hafta sonra bakarız denildi ve zaman geçmiyor sanki..İlk gebeliğim kız-erkek olmasından ziyade sağlıklı olması mühim ama onun için bir seyler almak istiyorum heves ediyorumBuraya bir video kesitinden bir fotoğraf bırakıyorum anlayanlar yorumlarsa çooook mutlu olurum
yani 17 hafta cok erkende degil bence:) çoğu 15'te öğreniyor ama devlettekiler kesin konusmaktan cekiniyor bence cunku direkt detaylida netlesir diyorlar o da en az 20. haftadan sonra :)) Saglik olsun bekleyecegiz netlesene kadar artik :)))Ben 17de bacak arasını bomboş gördüm ama doktor hala %90 kız diyor yani bomboş birleyen bile %100 demiyor bu doktorlar bir tuhaf :) %70 dediyse erkektir bence
İyide ben bir ara kafamı kaldırdım tam bacak arasındaydı ve en ufak çıkıntı yoktu dümdüz yani %10 payı nerden bıraktın be adamyani 17 hafta cok erkende degil bence:) çoğu 15'te öğreniyor ama devlettekiler kesin konusmaktan cekiniyor bence cunku direkt detaylida netlesir diyorlar o da en az 20. haftadan sonra :)) Saglik olsun bekleyecegiz netlesene kadar artik :)))
haha aslinda kendimiz yorumlasak daha net sonuclar cikiyor haklisinizİyide ben bir ara kafamı kaldırdım tam bacak arasındaydı ve en ufak çıkıntı yoktu dümdüz yani %10 payı nerden bıraktın be adamhatta başta büyük ihtimalle kız dedi ben ihtimali bırakın erkek olsa pipisi hemen görülüyormuş dedim güldü %90 kız diyelim dedi kapattı çok sinirler :) bir dahaki gebeliğime Allah nasip ederse özele gidicem
Ben kız diyorum herkes yok bu kız karnı değil diyor :) hiç yüzde falan demiyorum direk kız diyorum vallahaha aslinda kendimiz yorumlasak daha net sonuclar cikiyor haklisinizBende yalvar yakar %70 ihtimal duydum henuz erken dedi Ah biz annelerin heyacanini bilseler bir de Bende özele gidecegim insallah netlesir umarim soranlarada bir sey diyemiyorum %70 erkekmis demek garip kacar
sana en azindan yuksek bir oran vermislerBen kız diyorum herkes yok bu kız karnı değil diyor :) hiç yüzde falan demiyorum direk kız diyorum valla
canm benimde ilk gebeligim 18 hafta oldu hala öğrenemedim .. Sabret sende kese şekli şu bu hic birine inanmiyorum ultrason cihazini nasil tutarsa şekli degisiyor inan her turlu sekli gördüm:) saglikla gelsinKizlar yaa anliyan varsa benim minnakimada yorum yapabilir mi daha çok küçük ama merak ediyorum bide kese şeklinde konumundan falan anlayan oluyor yaa