ilk defa bu ay hiçbir ilaç kullanmamıştım senağlama aslında bu ay aşılamam olacaktı ama doktorum yüzünden olamamıştım ve bu ay hiç mi hiç hamilelik aklıma getirmedim senağlama 2-3 gündür lekelenmelerim oluyordu!Hemen gidip test yaptırttım,daha sonucumu almadan lekelerin rengi kırmızıya yaklaştı.Dedim ki regl oldum galiba boşu boşuna test yaptırttım :1no2: Ama kan değerim 3100!!Yaşasın dedim...Ama sevicimi daha eşimle paylaşamadan,acı haberi öğrendim!!!!
Allahım sana yalvarırım,bir mucize ver ki cumaya kadar kesem kendini toparlasın!Bebek hasreti çekenlerin kucaklarını boş bırakma yarabbimmmm senağlama
ben ayni durumdaydim cuma gunu aldilar cunki o kadar takibe kalbi atmadiSenin icin dua edicem insallah buyur bu bizim elimizde olan bisi diil Allah cok buyuk. Ben eskiden hep ölümü düsünrdü, sanki dogum cok kolaymis gibi ama Allahin canvermesi bi canliya ne kadar zormus ve ölüm kadar bilinmeyenmis bunu ögrendim. Ben bide biraz fazla hareketliyim yattim ama cokta yatmadim sanirim kanamalarim artti senin gibi lekelenme varken kanamali gittim klinige Bence hic bisi yapma bu ara hep uzan ve aklina kötü bis getirme hep pozitif ol canim.Guzel haberini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?