Moonna kakadan bizimkisi de korkuyor,çok defa kiloduna yaptı.Bazen farkedersem tuvalete yetiştiriyorum.çişim geldi de demiyor asla.Hep ben götürüyorum ilk başlarda çok da zorlanmadım sanmıştım ama neredeyse bir ay oldu ve hala kaçırmalar devam ediyo,bir ayımız daha var bakalım ne olacak.Hepimize kolay gelsin[/QUOTE
benim oğlumda kiloduna yapıyordu ama şimdi onuda yapmamaya başladı.küçük çişi pek yapmıyor kiloduna.kakası geldiğini anladıgımda kabız olmasın diye bez takıyorum ona yapıyor.sonra çıkarıyorum bezi hemen.ama kaka geldiğinde bezi takmassam küçüğüde tutuyor.kakasını yapınca rahatlıyor sanırım ve tekrar tuvalete girmeye başlıyor küçük çiş için:mymeka:fenalık geldi artık ..ama sabretmeye devam..
bende başlıyacağım kızlar ama cesaret edemiyorum çişine hiç yetişemiyorum bi ara başlamıştık çok fazla dışarı çıkmak zorunda kaldığım için erteledim çişini geldikçe yapıyo belkide kasları hazır değildir diye düşünüyorum ama 2.5 yaşında
her taraf çiş oluyor evde 15 dak bir tuttuğum halde
siz nasıl bir yöntem izlememi önerirsiniz
bende başlıyacağım kızlar ama cesaret edemiyorum çişine hiç yetişemiyorum bi ara başlamıştık çok fazla dışarı çıkmak zorunda kaldığım için erteledim çişini geldikçe yapıyo belkide kasları hazır değildir diye düşünüyorum ama 2.5 yaşında
her taraf çiş oluyor evde 15 dak bir tuttuğum halde
siz nasıl bir yöntem izlememi önerirsiniz
bende son bir haftadır sabah uyanır uyanmaz çıkardım bezini gecede uyuduktan sonra taktım tabi iyice sıkışınca gün içerisinde ağlamaya başlıyor kıvranıyor tutuyor kakayı . oğlum bezin bitti ve almayacayız artık diye diye çocuk nekadar tutacak mutlu son yaptı kakayı biraz zorlu oldu ama ondan sonrada arkası aynı kıvranmalar ağlamalarla devam etti bağlamadım şimdi yapmaya başladı nereye kadar bağlıyacağız 1 yapmaz 2 yapmaz derkez 3.mecburen yaptı ve kesinlikle bağlamayacağım şimdi geceleride bağlamamayı düşünüyorum arada kalkar çişini yaptırırım böyle bu sıkıntıları atlatacağız sabır ve azimle herkese kolay gelsin zor iş çocuk bakımı tatlı zor onlar bizim canlarımız :teselli:
canım bütün yaz oğullarımızın çişiyle,kakasıyla uğraştık ama değdi değil mi?Benimki gece gündüz tamamen öğrendi,sadece gündüz 1,2 damla kaçıyo bazen.Sizdeki son durumlar ne?
Canım gece çişe kaldırmıyorum.Gelirse o beni uyandırıyor,genelde sabaha kadar tutuyor.son 1,5 ayda hiç kaçırmamıştı geceleri,bezlerimizi bile arkadaşın çocuğuna vermiştik ama 2 gün üstüste kaçırdı dün ve önceki gün.Üşüttü mü acaba?Gündüz de hep bi damla yaptıktan sonra söylüyor,deli oluyorum.Kaka olayı için biraz üstelesen bağlamasan bi gün falan.Gerçi muhakkak sen denemişsindir,biraz daha sabret bakalım:)))[/QUOT
akşam çok sıvı alıyorsa geceleri tutamıyor olabilir.uyutmadan yaptırıyorsundur mutlaka birkezde gece kaldırsan belki kaçırmaz.bazen bir damla iki damla kaçırmaları normal canım.henüz yeni alıştılar çünkü.kaka konusunda bez bağlamadanda denedim ama bez istiyor yoksa yapmıyor.dayanamazsa külotuna yapıyor.dediğim gibi ısrar etmiyorum.zamanla düzelir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?