7 saat çok iyi.bizimkinin günü gününü tutmuyor..bazen çok kaçırıyor bazen hiç ıslatmıyor..bende yatana kadar hiç bağlamıyorum..kaçırırsa kaçırsın diyorum artık napiyim.bu iş bitsin evdeki herşeyi yıkatcam mecbur:mymeka:
ahh ahhh bende sıkıntılıyım canım.bizimkini götürdüğümde yapıyor ama götürmediğimde yok salıveriyor yaa çişş demiyoralsanaalsanasmilebirde kakasını hiç tam yapmadı tuvalete..vallahi şevkim kırıldı yaaamafoldumbenama bağlamıcam uykusu dışında altını...
ahh ahhh bende sıkıntılıyım canım.bizimkini götürdüğümde yapıyor ama götürmediğimde yok salıveriyor yaa çişş demiyoralsanaalsanasmilebirde kakasını hiç tam yapmadı tuvalete..vallahi şevkim kırıldı yaaamafoldumbenama bağlamıcam uykusu dışında altını...
canım hiç şevkin kırılmasın burdan birbirimize destek olalım benim oğlum da hiç söylemiyor ve kakasını tuvalete yapmadı ama adım adım ilerliyoruz mesela başlarda hiç tuvalete yapmıyordu duşa yapıyordu bugün tuvalete de yaptı. muhakkak gelgitler olacak Allah hepimize sabır versin şu bıcırıklar da çabucak öğrensin :Saruboceq:
yaa bu çocukları anlamak bazen çok zor :uhm:az önce dışarı çıktık ...yürüyüş yaptık,markete uğradık..çıkarken çişini yaptrdım ve altını bağlamadım.bayaa gezdik.eve geldim hemen tuvalete girip çiş tuttum.bizimkisi tutmuş çişini bir güzel yaptıkaydirigubbakcemile3ayy nasıl mutlu oldum.
bizimki bi enteresan.illaki çişini yaparken su açık olacak,ayrıca tuvaletin içine bi parça tuvalet kağıdı atıyorum hadi oğlum onu ıslat diyorum fışkırtıyo bizimkiha birde lazımlık,klozet asla kullanmıyo illa ben tutacam normal tuvalete:mymeka:bu gidişle evi dip köşe sulamaya biraz daha devam etcez gibi görünüyoryasakkelime
arkadşlar bende napacagımı bılmıyorum ya kızım 22 aylık tuvalette ne kadar oturursa otursun yapmyr çıkınca yapıyr heryerı batırıyr yapacagı zaman soylemıyr ama yaptıktan sonra saklanyr napacagmı bılmyrm
arkadşlar bende napacagımı bılmıyorum ya kızım 22 aylık tuvalette ne kadar oturursa otursun yapmyr çıkınca yapıyr heryerı batırıyr yapacagı zaman soylemıyr ama yaptıktan sonra saklanyr napacagmı bılmyrm
ya sık götüryrm ama yapmak ıstemıyor bıde ben ıstıkrarlı olamıyorum bı turlu bı gün açıyorsam bi gün kapatıyorum heryerın pislenmesıne sabredemıyorum bı turlu acaba bırazda erkenmı başladım 2 yaşını beklesemiydım(
ya sık götüryrm ama yapmak ıstemıyor bıde ben ıstıkrarlı olamıyorum bı turlu bı gün açıyorsam bi gün kapatıyorum heryerın pislenmesıne sabredemıyorum bı turlu acaba bırazda erkenmı başladım 2 yaşını beklesemiydım(
mooanna canım naptın nasıl gidiyor alıştırma çabaları
canım devam ediyoruz...birkaç gündür daha az ıslatıyor külotunu..ama bugün sadece 1 kere kakasını yaptı küloduna..dışarı çıkarken yakın mesafelerde bağlamıyorum.iyi gidiyoruz.ama hala çişini kendisi söylemiyor.ben götürüyorum.çişi gelince pipisini tutuyor.12 gün oldu başlayalı..ilerleme var.en azından çok ıslatmamaya başladı.bakalım,yaz sonuna kadar halledebileceğimizi ümid ediyorum inşallah..
biz başlayalı da 7 gün oldu ama bizde de pek fark yok. oğlum da hala söylemiyor. bugün iki kere kaka bir kere de çişini altına yaptı. şunu farkettim evde daha az altına yapıyor mesela dün dışardaydık bahçeye gitmiştik orda hiç üstünü ıslatmaz diye ümit ederken hiç dışarıya yaptıramadım geleni üstüne yaptı.
canım oyuna dalınca heleki birde dışardaysa gitmek istemiyordur.o yüzde3n çamaşırına yapıyordur.ben çok güvenemediğimde bağlıyorum dışarda.park yada başka bi eve gitcemizde.ama mesela anneme giderken takmıyorum bez yakın oldugu için.şimdi bazen yürüyüşe falan çıktıgımızdada bağlamamaya başladım.güvenemediğim zamanlarda bağlıyorum ama evde hep açık..
canım gerçekten oyuna dalınca tuvalete gitmek istemiyor. dediğin gibi dışarıda olunca daha zor gidiyor. ben artık bezi tamamen çıkarttım gece de bağlamıyorum.
kuzucum evde biraz biraz çişini söylemeye başlamıştı ama bugün ateşlendi umarım gerilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?