- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi kararsiz_2013
-
ben hala nerede saygısızlık yaptığımı merak ediyorum. bana öyle demiştiniz ya ben inanmıyorum hadiste ayette böyle yazıyor bu bana mantıklı gelmiyor dedim
Bak mesela Hatipoğlu'nun söylemleri nasıl yanlış anlaşıldı değil mi? Ki ben onun söylediğini islama göre açıkladım burada. Yani yanlış anlaşılacak durum olmadıgını da. E işte böyle forumda o şekilde yazınca da yanlış anlaşılır. Ha diyorsan ki ben inanmıyorum ama alay da etmiyorum, amacım o değildi tamam o zaman amenna.
Ama bu din konusu yanlış anlaşılmaya cok müsait.
nowergian onlara göre biz başı açığız bizim onların sahiplendiği dinde yerimiz yok ama onları allaha havale ettim..peygamber efendimizle ilgili cehaletine ver arkadaşın herkezin günahı kendi boynuna..
bence boşansa daha iyi birde aldatan adam tazminat versin..kimsenin kafası gitmesin..
canım miraça çıkmakla ilgili sözünü geri alabilirsen iyi olur çünki o bizim peygamberimiz ..sen inanmasanda..o konuda özür dilersen iyi olurdu..
kim size bunu demis acaba cok merak ettim?
canım yapma. şiddeti öldürmeyi savunma bana. yani aldatan ne kadın nede erkek öldürülmemeli.oky yolu açık olsun diyorsakta bir kadın bunu unutamaz bence ben böylelerin Allah tarafından da belalarını bulmlarını diliyorum. Aldatan bir insan gözümde ucubeden daha aşağıdır taviz vermek istemeyeceğim tek sey
kimseye yaşatmasın bu olayı yazık ...
canım miraça çıkmakla ilgili sözünü geri alabilirsen iyi olur çünki o bizim peygamberimiz ..sen inanmasanda..o konuda özür dilersen iyi olurdu..
Lütfen cryptic sizin ne düşündüğünüzü hala anlamış değilim. Bir öyle bir böyle. Ben müslüman olarak mirac gibi mubarek bir olayin tasiyicisindan kanatlı katır diye bahseden birini! savunmam.. bence siz de eğer Müslümansanız savunmayin. Ayrıca bana vereceği para umrumda değil cezasını cekmeli. . Neyse bye
..
burda tek öfkelenen sizsiniz hanımefendi biz sakiniz gayet
kimsenin kimseye hakaret ettiği yok
inanmıyorum demek ne zamandır hakaret oldu
geçin bu işleri
türbana özgürlük
deistim deyince hakaret
yok öyle bir dünya
özgürlükse herkese özgürlük
bilgece yapma lütfen. ben bunu diyorumda dilimde mesela..yani yok kaynar su yok,dövdürtme. kızdığım için.
yoksa şiddet bana göre değil.
o adamı ne ipleyeceğim. yolu açık olsun. defolup gider.
kanatlı katırla çıktı yazıyor? bunun neresi hakaret yani orada öyle yazınca hakaret olmuyor ben dile getirince oluyor.. pes..
nowergian onlara göre biz başı açığız bizim onların sahiplendiği dinde yerimiz yok ama onları allaha havale ettim..peygamber efendimizle ilgili cehaletine ver arkadaşın herkezin günahı kendi boynuna..
kanatlı katırla çıktı yazıyor? bunun neresi hakaret yani orada öyle yazınca hakaret olmuyor ben dile getirince oluyor.. pes..
Siz benim yüce Peygamberimin mucizesi olan mirac gecesinde Efendimi taşıyan binege kanatlı katır dediniz daha ne olsun???
Ben senin kadar sakin olamam okypete. Birileri benim gibi düşünenlerin de içine su dokmeli. Neyse ya Allah korusun böyle şeylerden. . Ben de şiddete karşıyım ama benim ömrümü etkileyecek bir olayı bana yaşatacak kişinin acı çekmesini isterim açıkçası..
işte o senin değerini bilmediği için acı çekecek bir gün. Alahın adaleti çıkar zaten. bir gün yaptığını eninde sonunda anlayacak. ben çok gördüm öylelerini. işte o zaman ciğerinin yağıo eriyor insanın.Siz benim yüce Peygamberimin mucizesi olan mirac gecesinde Efendimi taşıyan binege kanatlı katır dediniz daha ne olsun???
Ben senin kadar sakin olamam okypete. Birileri benim gibi düşünenlerin de içine su dokmeli. Neyse ya Allah korusun böyle şeylerden. . Ben de şiddete karşıyım ama benim ömrümü etkileyecek bir olayı bana yaşatacak kişinin acı çekmesini isterim açıkçası..
reenkarnasyon, doğa üstü güçler saçmalık ben inanmıyorum öyle şeylere
bir tanrının olabileceği inancım var ama bu islamiyetin tanrısı değil
ya da herhangi bir dinin
Alayci bir dille konustunuz yada öyle anlasildir ama burda sizi uyarip lafinizi geri al dememiz bile sizi düsünmemizden .. insALLAH zamanla kafanizda yanlis cizdiginiz seyleri daha iyi anlayabilceksiniz bunu ümit ediyorum sizin icin .. ve öyle heryerde satilan üstünde islam da yazsa herseyi okumayin dinden saptirmaya calisan insanlarda var unutmayin bunu dine inandirmaktan daha kolay bu bir hata görüldümü hemen insan baska hatalar bulmaya baslar.
canım yapma. şiddeti öldürmeyi savunma bana. yani aldatan ne kadın nede erkek öldürülmemeli.
ne halt ediyorsa etsin. acısı büyük tabii.aldatılma büyük bir travma..
ama ölüm bu . bahsedilen şey ölüm. diri diri toprağa gömülerek taşlanarak ölüm. hiçbir aldatan insanın bu şekilde ölmesini kimse bana savunmasın. bizlerin bu kadar acımasız olduğunu düşünmek istemiyorum ben. sen dahil
doğa üstü güçler reenkarnasyona vs inanan insanlar burak ' a neden inanmaz tek nedeni islama olan ön yargı. her islama inananı sakalı yere kadar uzanan insanlara günah zındık kafir diyen terörist allahu ekber diyerek kafa kesenler olduğunu sanmaları. yazık ki ne yazık...
kendinize iyi bakın saygı sevgiyle kalın
çünkü kanatlı bir katır kanatlı katıra kanatlı katır denir
ne demem lazım gelirdi?
direkt öyle yazmıyor mu kanatlı bir katır olan burakla göğe yükseldi yazıyor?
problem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?