Nihat hatipoglu: "Ateistlerin babasi seytandir"

ben hala nerede saygısızlık yaptığımı merak ediyorum. bana öyle demiştiniz ya ben inanmıyorum hadiste ayette böyle yazıyor bu bana mantıklı gelmiyor dedim

canım miraça çıkmakla ilgili sözünü geri alabilirsen iyi olur çünki o bizim peygamberimiz ..sen inanmasanda..o konuda özür dilersen iyi olurdu..

yoo alay etmiyorum birebir yazanı söyledim niye alay edeyim herkesin bakış açısı farklı
ben de sorguluyorum bu neden böyle demek doğal hakkım merak etmek
bence güzel de bir şey
belki bir gün oturaklı bir şekilde iman etmeme sebep olacaktır

nowergian onlara göre biz başı açığız bizim onların sahiplendiği dinde yerimiz yok ama onları allaha havale ettim..peygamber efendimizle ilgili cehaletine ver arkadaşın herkezin günahı kendi boynuna..

kim size bunu demis acaba cok merak ettim?

bence boşansa daha iyi birde aldatan adam tazminat versin..kimsenin kafası gitmesin..

Lütfen cryptic sizin ne düşündüğünüzü hala anlamış değilim. Bir öyle bir böyle. Ben müslüman olarak mirac gibi mubarek bir olayin tasiyicisindan kanatlı katır diye bahseden birini! savunmam.. bence siz de eğer Müslümansanız savunmayin. Ayrıca bana vereceği para umrumda değil cezasını cekmeli. . Neyse bye
..

canım miraça çıkmakla ilgili sözünü geri alabilirsen iyi olur çünki o bizim peygamberimiz ..sen inanmasanda..o konuda özür dilersen iyi olurdu..

kanatlı katırla çıktı yazıyor? bunun neresi hakaret yani orada öyle yazınca hakaret olmuyor ben dile getirince oluyor.. pes..

canım yapma. şiddeti öldürmeyi savunma bana. yani aldatan ne kadın nede erkek öldürülmemeli.
ne halt ediyorsa etsin. acısı büyük tabii.aldatılma büyük bir travma..
ama ölüm bu . bahsedilen şey ölüm. diri diri toprağa gömülerek taşlanarak ölüm. hiçbir aldatan insanın bu şekilde ölmesini kimse bana savunmasın. bizlerin bu kadar acımasız olduğunu düşünmek istemiyorum ben. sen dahil

Son düzenleme:

bakın yukarıda yazdım..bilgece arkadaş size saygım sonsuz ama bazı aşırı dinciler beni burada bunalttı gerçekten..

doğa üstü güçler reenkarnasyona vs inanan insanlar burak ' a neden inanmaz tek nedeni islama olan ön yargı. her islama inananı sakalı yere kadar uzanan insanlara günah zındık kafir diyen terörist allahu ekber diyerek kafa kesenler olduğunu sanmaları. yazık ki ne yazık...
kendinize iyi bakın saygı sevgiyle kalın

Siz benim yüce Peygamberimin mucizesi olan mirac gecesinde Efendimi taşıyan binege kanatlı katır dediniz daha ne olsun???

bilgece yapma lütfen. ben bunu diyorumda dilimde mesela..yani yok kaynar su yok,dövdürtme. kızdığım için.
yoksa şiddet bana göre değil.
o adamı ne ipleyeceğim. yolu açık olsun. defolup gider.

Ben senin kadar sakin olamam okypete. Birileri benim gibi düşünenlerin de içine su dokmeli. Neyse ya Allah korusun böyle şeylerden. . Ben de şiddete karşıyım ama benim ömrümü etkileyecek bir olayı bana yaşatacak kişinin acı çekmesini isterim açıkçası..

kanatlı katırla çıktı yazıyor? bunun neresi hakaret yani orada öyle yazınca hakaret olmuyor ben dile getirince oluyor.. pes..

Alayci bir dille konustunuz yada öyle anlasildir ama burda sizi uyarip lafinizi geri al dememiz bile sizi düsünmemizden .. insALLAH zamanla kafanizda yanlis cizdiginiz seyleri daha iyi anlayabilceksiniz bunu ümit ediyorum sizin icin .. ve öyle heryerde satilan üstünde islam da yazsa herseyi okumayin dinden saptirmaya calisan insanlarda var unutmayin bunu dine inandirmaktan daha kolay bu bir hata görüldümü hemen insan baska hatalar bulmaya baslar.

reenkarnasyon, doğa üstü güçler saçmalık ben inanmıyorum öyle şeylere
bir tanrının olabileceği inancım var ama bu islamiyetin tanrısı değil
ya da herhangi bir dinin

nowergian onlara göre biz başı açığız bizim onların sahiplendiği dinde yerimiz yok ama onları allaha havale ettim..peygamber efendimizle ilgili cehaletine ver arkadaşın herkezin günahı kendi boynuna..

açıklıkla dindarlığın ne ilgisi var ki,dinimizde herkese yer var.şimdi bi kaç şey derim de coşanlar olur susayım en iyisi..para ile imanın kimde olduğu belli olmaz demişler :)

örneğin her konuda dinden dem vuran bir arkadaşın ne kadar yanlış bilgiler verdiğini çok net görüyorum.

okısmı bilinmiyor..empati yapmak istediğimde neden böyle kendimi.......hissediyorum ne olur insanlar egolarından taviz verseler..peygamber efendimiz bizim için kutsaldır..dört dörtlük örnek bir insandı..inanmıyorsan bile bu konularda herhangi bir tavır takınmamalısın..

çünkü kanatlı bir katır kanatlı katıra kanatlı katır denir
ne demem lazım gelirdi?
direkt öyle yazmıyor mu kanatlı bir katır olan burakla göğe yükseldi yazıyor?
problem ne

işte o senin değerini bilmediği için acı çekecek bir gün. Alahın adaleti çıkar zaten. bir gün yaptığını eninde sonunda anlayacak. ben çok gördüm öylelerini. işte o zaman ciğerinin yağıo eriyor insanın.
biraz zaman ve beklemek. çıkıyor inan.

reenkarnasyon, doğa üstü güçler saçmalık ben inanmıyorum öyle şeylere
bir tanrının olabileceği inancım var ama bu islamiyetin tanrısı değil
ya da herhangi bir dinin

inanmıyorsan inanma baskı yok bizde nötrüz..iyi insan yeri gelince özür dilemesini bilen insandır..illa Müslüman olması gerekmez..

yoo ben yazdığı gibi konuştum kanatlı bir katır olan burakla göğe yükseldi yazıyor :44:

savunmuyorum ki sadece aldatılmak ne acı birşeydir bu kadının acısı boşanmayla bile geçmez diyorum.. onu savunmuyorum canı almak insana düşmez ki..Yaradana inananda can almanın kendine ait olmadığını bilir.ben o konuda çok hassasım savunuyor gibi mi yazdım bilmiyorum o anda çok kızdım dalga gecer gibi yazan birileri vardı arada.ama erkekler hala daha aynısını yapmaya devam ediyorlar demek recm de taslanarak öldürülmek te caydırmamış çoğunu...konuyla alakasız benim anlattığım ..recm le eşdeğer birşey olmalı sadece savunduğum...hassas konuma denk geldi konu recm değil aldatılmanın adiliği ....

çünkü kanatlı bir katır kanatlı katıra kanatlı katır denir
ne demem lazım gelirdi?
direkt öyle yazmıyor mu kanatlı bir katır olan burakla göğe yükseldi yazıyor?
problem ne

Problem senin dalga gecmen anladın mi?
Neyse ya hadi herkese iyi günler. Yağmur yağıyor ve onun tadını çıkarmak istiyorum..
Bye bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…