Yüzsüz ....
Ayrıca babasının konuşmasıda ayrı garip
adam zıvanadan çıkıp kızın için neler söylemiş sen yok benim kardeşim yok annesi annem.İnsan kızının hatrına bu kelimeleri söylemez.
Bana garip geldi...
Çok güzel bir söz ama bu o aile için geçerli,onlar üstlerine düşen bu görevi yapmışlar.Peki ya karşı taraf,o da Özgecanın ailesinin dışında mini etek giyip dolaşan diğer kadınlardan da özürdilemiş mi,çok değil daha 8 Mart kadınlar gününde mini eteklilermi yoksa mini eteksizlermi diye ayrıştırırken aklı neredeydi,adamın kafa yapısı bu,şu an yapmaya çalıştığı sadece sıvadıklarını kazımaya çalışmak,yemiyoruz."Affetmek ve unutmak iyi
insanların intikamıdır." -
Schiller
Çok güzel bir söz ama bu o aile için geçerli,onlar üstlerine düşen bu görevi yapmışlar.Peki ya karşı taraf,o da Özgecanın ailesinin dışında mini etek giyip dolaşan diğer kadınlardan da özürdilemiş mi,çok değil daha 8 Mart kadınlar gününde mini eteklilermi yoksa mini eteksizlermi diye ayrıştırırken aklı neredeydi,adamın kafa yapısı bu,şu an yapmaya çalıştığı sadece sıvadıklarını kazımaya çalışmak,yemiyoruz.
Kusura bakma emacığım lafım sana değil,senin yazdığın söz çok güzelde ama bu adam samimi değil,baktı yaptığı açıklamalardan dolayı işler birer birer elinden gidiyor şimdi güya toparlamaya çalışıyor.
Yüzsüz ....
Ayrıca babasının konuşmasıda ayrı garip
adam zıvanadan çıkıp kızın için neler söylemiş sen yok benim kardeşim yok annesi annem.İnsan kızının hatrına bu kelimeleri söylemez.
Bana garip geldi...