• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Niğde merkezde yarım gün yardımcı...

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ayzbhr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
9
0
1
40
Merhabalar;

Niğde merkezde yaşıyorum. hafta içleri yarım gün sabah 8 öğlen 1 saatleri arasında günlük ev toparlama ev işleri ütü ve yemek yapacak kendine göre ev düzeni kurup takibini yapacak yardımcı bayan arıyorum. 30 aylık oğlum var annem onunla ilgilenirken bayan da günlük işleri takip edecek... sömestr tatilinde, resmi tatillerde, kar tatillerinde, bayramlarda ve hafta sonları çalışmayacaktır.

ben Selçuk mah oturuyorum ana sınıfına giden kızım var o okuldayken çalışmak istiyorum. çocuk bakımıda olcak mı yoksa sadece ev için mi birini arıyorsunuz

şimdilik sadece ev için arıyorum ama çocuğunuzun okul saatleri uyar mı bilemiyorum....

saat 9 ile 1 arası okula gidiyor evlerimiz yürüme mesafesinde olursa olabilir ben mezarlığın orada oturuyorum

teşekkürrler sabah 8 öğlen 1 arası ve yaz sezonundan itibaren tüm gün çalışacak birine ihtiyacım vardı ve bugün itibari ile işe başladı...

Back