Nigde///51

slm ceren ben de niğdeliyim darboğaz kasabasındanım ama ıstanbulda yasıyorum köyümüz harıkadır ulukışlayı biliyorum pazartesi gunlerı darboğazdan oraya pazar yapmaya gıderdık bıde adanaya gıderken trenle gıderız bazen oradakı tren ıstasyonundan ve carsısında bızım koylu esnaflar var belkı bılırsın... memnun oldum funda ben... koyumun sıtesı www.tarbaz.com goruşelım ok
kıb bye

slm selenay bende niğdelıyım darboğaz kasabası bılırsın belkı memnun oldum canım gorusmek dılegıyle kıb

slm hemsehrım yenı uyeyım sımdılık ıyı gıdıyo nığdenın neresındensın

slm sevılır niğde gazozu tabıkı bu arada bende niğdelıyım

slm selenay bende niğdelıyım darboğaz kasabası bılırsın belkı memnun oldum canım gorusmek dılegıyle kıb

slm canım :) Darboğaz'ı isim olarak biliyorum hiç gidip görmüşlüğüm yok ama oralı olan arkadaşlarım çok güzel yer diyorlar. Sende kendine iyi bak grşz canım

msj ıçin tesekkurler bence gıdıp gor harıka benım koyum dıye demıyorum heryer yesıl gıt tamam mı benım yerımede gez

msj ıçin tesekkurler bence gıdıp gor harıka benım koyum dıye demıyorum heryer yesıl gıt tamam mı benım yerımede gez

sende hoşgeldin canım
hayırlı olsun
umarım iyi vakit geçirirsin burda kadınlar kulubünde:dance:

bana kimse yazmayacak galiba :KK43:
niğde/aksaraylıların örf ve adeetleri nelerdir?
düğün kız isteme vb.

saganak88,canım bende nigdeliyim,annem aksaraylı.örf ve adetlerine gelince;annem diyoki önce erkek tarafının büyükleri gelirler,kız evinden söz almaya gelilrer,ardından bir gün belirlenir ve isteme olur kahveler içilir tatlı yenir,nişanı kız tarafı,kınagecesini kız tarafı yapar,dügünü erkek tarafı yaparmış...

saganak88,canım bende nigdeliyim,annem aksaraylı.örf ve adetlerine gelince;annem diyoki önce erkek tarafının büyükleri gelirler,kız evinden söz almaya gelilrer,ardından bir gün belirlenir ve isteme olur kahveler içilir tatlı yenir,nişanı kız tarafı,kınagecesini kız tarafı yapar,dügünü erkek tarafı yaparmış...

saoll hayatım ya ağızına sağlık..
aksaraylıma gelince hemen hemen aynı yani değişik bir şeyleri yok anladığım kadarıyla ii sevindimm :KK66:
kendien çok iyi bak hoşçakal

işine yaradıysa sevindim canım...

günaydın kızlar,
yaramaz mı canım çok sevindşm dillerine sağlık..zten merak ettiğim şeyde hani faklı bir adetleri varmı diye takılmıştım!olmadığına çokda sevindim bende adana/osmaniyelim uyumlu bir çift olcaz inş..a.s.

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

X