Nigde///51

niğde gazozunu bilmem mi.bende her zaman anneme getirtiyorum.ben annem kadar sık gidemiyorum.birde tahinli vardır daha bu sabah yedim amcandan istettimde kargoyla gönderdi.insanın memleketi gibisi yok valla

Sevgili Hemşehrilerim ben memleketimi 40 yaşından sonra tanıma olanağına sahip olduğum için kültürü hakkında fazla birşey bilmiyorum.Ama geçen sene kurulan köyümüzün sitesi sayesinde tanımadığım akrabalarımı ve köylülerimi buldum bu yüzden de çok mutluyum.Genç köylülerim özellikle bilgisayar konusunda beni çok geliştirdiler.Sizleride köyümüzün forum sayfasına beklerim hatta üye olun orada daha çok kaynaşalım.Hepinize sevgiler

www.nigdeforum.com kadınlarkulubundekileri sitemize bekliyorum

ULUKIŞLALILAR VE ULUKIŞLA'YA GÖNÜL VERENLER 24 MART 2007 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 17:00'DE "BEŞİKTAŞ HANEDAN RESTORAN"DA BULUŞUYOR!..

Sevgili hemşolarım gelin hem tanışalım hemde ilçemizi erozyona karşı ağaçlandırma kampanyasını hem birlikte görüşelim

bu sitede bu kadar hemşeri bulduğuma inanaın çok sevindim bende niğdeliyim samsunds oturuyorum ancak niğdeyede sık sık giderim... ayrıca bol bol niğde gazozuda getiririm buraya... herkese ikram edipreklam yapıyorum....

NİĞDELİYİM HEP DELİYİM
-du nööğürünüz amandiiim burda:1shok:

amaniiinn hemşolarıma bakın helee kızlarr bende tam niğdeliler diye başlık atıyodum bide baktım lentem tatlım , açmışda tanıtımını bilene yapmış en harbisinden,

anam, babam ,dedelerim ,nenelerim ,özbeöz NİĞDELİ yim
güzel niğdemin taşını toprağını öperim ..
süper yaww vallaa NİĞDELİ kk lıları tanımak ne güzel oldu ..
kızz lente bende diyom ben bu kızı niye seviyomki diye toprağımmış meğersem..
ardasen bacım koyunlunun içindenmi bacım?:))
her yaz giderim köyümee mis gibi havasını solumaya ruhumu beynimi dinlendirmeye muhteşem köy düğünlerini görmeye bir ara tam teferruat anlatırım 1 hafta süren düğünleri vardır köyümün
vayy bee
kk da niğdemi anlatmakda varmış kısmette ..
hemşolarım, topraklarım sizi seviyom bundan sonra burayı boş bırakmak yok :)
NİĞDE GAZOZU bizim burda her yerde var bunuda belirtmeden geçmeyim dedimm ben ankaradayım koklaya koklaya içiyom ayıptır söölemedi:) Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

lentem bacım inşallah kısmet olurda tanışırız ve hatta niğdemde şölee bi akşam sefası yaparız sende pek uzaktaymışsın bacım yaw tee hollanda neyse kısmet bakalımma.s. Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Mrb;
Benim aşkımda niğdeli şimdi o niğdede çalışıyor ben ankarada. Mümkünse bana niğdede düğün salonları, mekanları, kır düğünü hakkında bilgi verebilirmisiniz. Daha doğrusu tavsiye edeceğiniz yerler varmı?
Kısmetse seneye hem ankarada hem niğdede düğünümüz olacak?
Cvp bekliyorummmm

Mrb dünde yazmıştım ama kimsecikler cvp vermedi:KK43::KK43:
Seneye inşaallah niğdeye gelin gelicem ekim gibi nişanımız var. Acaba bana niğdenin düğünleri, düğün mekanları, salonları varsa kır düğünü mekanları hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Acil cvp bekliyorum lütfen...

Mrb;
Benim aşkımda niğdeli şimdi o niğdede çalışıyor ben ankarada. Mümkünse bana niğdede düğün salonları, mekanları, kır düğünü hakkında bilgi verebilirmisiniz. Daha doğrusu tavsiye edeceğiniz yerler varmı?
Kısmetse seneye hem ankarada hem niğdede düğünümüz olacak?
Cvp bekliyorummmm

Canım cvp biraz geç mi oldu bilemicem ama bizim buralarda ben kır düğününe hiç rastlamadım bikaç düğün salonumuz var çok güzel olan eğer istersen isim verebilirim. Hayırlarla evlen inş : )

Niğdeliler nerdesiniz bu kadar azmı biizm sayımız ne zamandırmesaj atanda yokmus bende niğdeliyim bütün niğdelilere selamlar

Merhabalar Ben Ayşe:
Bende Niğde'nin Haci Abdullah Kasabasinda Doğmuşum Ve Kirkim çikmadan Istanbul'a Yerleşmişiz.evlenmeden önce Yani 5 Yil önce Gittim Memleketime Ve Harika Yerler Keşfetmiştik Kiz Kardeşlerim Ile.şimdi Bir Kayserili Geliniyim Ama Gönlüm Halen Niğdede....

:teytey:AAAAAAA kızlarrrrrr nerelerdesiniz ayol Oluyormu böyle arkadaşlar:teytey:

Bende Niğde Ulukışla'lıyım ama istanbul'da oturuyorum.
Ben de size köyümün sitesini vereyim sizleri beklerim www.beyagil.net e bağlantılı olarak forum sayfamız www.nigdeforum.com
www.nigde51.com bağlantılı olarak forum sayfamız www.gulmece.net
hepinizi memleketin web sayfalarına bekliyorum. SEVGİLER

ULUKIŞLALILAR VE ULUKIŞLA'YA GÖNÜL VERENLER 24 MART 2007 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 17:00'DE "BEŞİKTAŞ HANEDAN RESTORAN"DA BULUŞUYOR!..

Sevgili hemşolarım gelin hem tanışalım hemde ilçemizi erozyona karşı ağaçlandırma kampanyasını hem birlikte görüşelim

merhaba hanımlar benim memleket de ulukışla ilçesi...yeni evliyim eşim çankırılı artık çankırılı mı olmuş oluyorum bilemiiicim ama ulukışladan vazgeçmeyiz ne eşim ne ben...hata kurbanda gene orda olucaz inşallah...zaten ben evlenince annem babamda memlekete gitti yerleşti dolayısıyla bi ayagımız iyice orda artık...NİĞDE GAZOZu ayy çok severiz...kasa kasa gelir bize de :))
ama sanırıma rtık ankarada da satılıyor geçenlerde de arabasını gördüm hatta..

kendimi bildim bileli hiç değişmese de (bi bu sene görsellik açısından..) erkekleri biraz içkici olsa da ben memleketimi seviyorum...Han'ın yeni halin gördünüz mü kızlar...:sm_cool:

yok mu cevappppp :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ccerence arkadaşım hoşgeldin :1hug:
niğdeli olupta gazozu sevilmezmi bende kasa kasa götürüyorum sengözlerimebaksanab ..

Ayyyy bu sayfaya her zaman zevkle giriyorum hemşerilerimin olduğunu görmek ne güzel bişey yaaa :)))))))

X