Ayrıntılı ultrasonda gördüğü çoğu şeyde doktor bu tiroit, tansiyon, şekerden olabilir dedi. ama takipli hasta iseniz sıkıntı değil. Bir de sağ olsun hep ayrıntılı anlattı. Şu delik şu zamana kapanır, şu zamanda sıkıntı yaratır, şu zamanda olursa yaratmaz diye. Bana kafana takacağın bir şey değil, ilk 16 haftada olsaydı sıkıntı bu yeni muhtemelen zaten saç kılı gibi ince 10 bebekten 3ünde görülür ama c vitamini çok alma diye tembihledi. Erik, yeşil biber falan diye. Belki seninki de geçer. Bu belirtilerin çoğu ilk 14-20 hafta arası kalan ufak kısmı 31. haftaya kadar görülüyormuş. Benim için bakarsın bunlar geçer yenisi olur onlarda geçer süreç bu dedi. Ama adı kalp olunca insan işkilleniyor. Bana da 25. haftada bir daha randevu verdi. Özele gittim ama profesöre gitmediğime memnunum, hem para alacak hem yarım saatte başından savacaktı, zorla da amniyosenteze ikna edeceklerdi beni apar topar. Burada en azından bana test sonucu gelene kadar rahatlamı sağlayacak şeyler söyledi, her bir damarı kemiği saydı allah razı olsun.
Olur tabiki de en azından emin olursun canım işleyiştenBizimde ayni firma canim genoks ama ne fatura yolladilar nede arayip calismaya baslandi vs dendi. Cok ilginc gercekten arayip sorsam mi?
Olur tabiki de en azından emin olursun canım işleyişten
Belki sistemde sıkıntı vardır, ben senin yerinde olsam mesaj hiç gelmemiş gibi firmayı arardım :) Hadi cmt kargolar yarım gün çalışsa, pzt verilse salı ulaşmasıAramadim bugun mesaj atmislar ctesi gunu verdigim kan daha bugun ellerine ulasmis ve calisilmaya baslanmis. Anlamiyorum istanbul gibi bi merkezden bir kan nasil olurda bu kadar uzun surede ankaraya gider? Icime supheler dusmeye basladi. Yakinda yeterli gen bulunamadi diye yeni kan ornegi isterlerse iade isteyip harmony firmasina kan verecegim
Belki sistemde sıkıntı vardır, ben senin yerinde olsam mesaj hiç gelmemiş gibi firmayı arardım :) Hadi cmt kargolar yarım gün çalışsa, pzt verilse salı ulaşması
lazım belki girişi bugün yapılıp mesaj öyle gönderilmiştir. Çok mu pembe gözlüklü bir yorum oldu bilemedim
İyi düşünelim sonuçlar da güzel olsun inşallah, kadir gecesi bugün bol bol dua edelimYa insallah oyledir araya bayram girmese 1 2 gune hic takilmam ama araya 2 gunde bayram girince beklemek izdirap oluyor
Kızlar benim sonuçlarım söz verdikleri gibi tam zamanında çıktı. Mesaja ekledim sonucu, sanırım iyi. Lütfen yorumlayın . Sonucu 1 haftada veren genoksdan ve bölge temsilcisinden de allah razı olsun. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. İnşallah hepimiz yavrularımızı sağlık sıhhatle kollarımıza alalım.
Heyecandan mesajı başka konuya atmışım. Sabah mailimi kontrol etmiştim. Sonra mesaj geldi. Maili açmaya başladım ama dosya açılana kadar elim ayağım titredi. Hem merak hem korku. Allah hepimizin içini ferahlatır inşallah şu mübarek günler.
Hadi geçmiş olsun canım bayrama rahat kafayla gireceksin, bence bundan iyisi şamda kayısı bakılan her şey düşük riskli yanibenim de sonuçlarım dün geldi kanım cumartesi ulaşmıştı firmaya, ben de ekledim sonucumu. bedidiko 4 gün çalışma süreleri olsa çarşamba ulaşmıştı senin numunen bence ara yarın çıkar mı diye sor.
Canım sonuç kesin doğru çıktı mı bende orada yaptıracagimeşime sordum genoksmuş buarada
Canım sonuç kesin doğru çıktı mı bende orada yaptıracagim
TesTeşekkür hangi kromozom sıkıntı gozukmustuevet çok şükür 19 aylık sağlıklı bir evladım var, rabbim sizin de sağlıkla kucağınıza aldırsın.
21 downTesTeşekkür hangi kromozom sıkıntı gozukmustu
İnş bende temiz gelir21 down
İnşallah ben temiz geleceğini düşünüyorum yalnızca icinize düşük kurt ôlmüs olcakİnş bende temiz gelir
Merhaba arkadaşlar ben de bugün test için kan verdim.genoks firmasına.inşallah sonuç sizinki gibi olur.ikili tesrim 1/408 üçlü 1/37 yüksek risk gözüküo.yaş 33.[/QUOTE
Sonucun ne oldu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?