- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
Ayrıntılı ultrasonda gördüğü çoğu şeyde doktor bu tiroit, tansiyon, şekerden olabilir dedi. ama takipli hasta iseniz sıkıntı değil. Bir de sağ olsun hep ayrıntılı anlattı. Şu delik şu zamana kapanır, şu zamanda sıkıntı yaratır, şu zamanda olursa yaratmaz diye. Bana kafana takacağın bir şey değil, ilk 16 haftada olsaydı sıkıntı bu yeni muhtemelen zaten saç kılı gibi ince 10 bebekten 3ünde görülür ama c vitamini çok alma diye tembihledi. Erik, yeşil biber falan diye. Belki seninki de geçer. Bu belirtilerin çoğu ilk 14-20 hafta arası kalan ufak kısmı 31. haftaya kadar görülüyormuş. Benim için bakarsın bunlar geçer yenisi olur onlarda geçer süreç bu dedi. Ama adı kalp olunca insan işkilleniyor. Bana da 25. haftada bir daha randevu verdi. Özele gittim ama profesöre gitmediğime memnunum, hem para alacak hem yarım saatte başından savacaktı, zorla da amniyosenteze ikna edeceklerdi beni apar topar. Burada en azından bana test sonucu gelene kadar rahatlamı sağlayacak şeyler söyledi, her bir damarı kemiği saydı allah razı olsun.
Takipli hastayim her ay kan veriyorum ve ilacimin dozu ayarlaniyor. Ogluma hamileykende takipteydim ilac kullandim hic bir problem olmamisti. Allah razi olsun doktorunuzdan ne iyi insanlar var gercekten