Nifty Test Sonuçlarımızı Paylaşalım

Ayrıntılı ultrasonda gördüğü çoğu şeyde doktor bu tiroit, tansiyon, şekerden olabilir dedi. ama takipli hasta iseniz sıkıntı değil. Bir de sağ olsun hep ayrıntılı anlattı. Şu delik şu zamana kapanır, şu zamanda sıkıntı yaratır, şu zamanda olursa yaratmaz diye. Bana kafana takacağın bir şey değil, ilk 16 haftada olsaydı sıkıntı bu yeni muhtemelen zaten saç kılı gibi ince 10 bebekten 3ünde görülür ama c vitamini çok alma diye tembihledi. Erik, yeşil biber falan diye. Belki seninki de geçer. Bu belirtilerin çoğu ilk 14-20 hafta arası kalan ufak kısmı 31. haftaya kadar görülüyormuş. Benim için bakarsın bunlar geçer yenisi olur onlarda geçer süreç bu dedi. Ama adı kalp olunca insan işkilleniyor. Bana da 25. haftada bir daha randevu verdi. Özele gittim ama profesöre gitmediğime memnunum, hem para alacak hem yarım saatte başından savacaktı, zorla da amniyosenteze ikna edeceklerdi beni apar topar. Burada en azından bana test sonucu gelene kadar rahatlamı sağlayacak şeyler söyledi, her bir damarı kemiği saydı allah razı olsun.

Takipli hastayim her ay kan veriyorum ve ilacimin dozu ayarlaniyor. Ogluma hamileykende takipteydim ilac kullandim hic bir problem olmamisti. Allah razi olsun doktorunuzdan ne iyi insanlar var gercekten

Olur tabiki de en azından emin olursun canım işleyişten

Aramadim bugun mesaj atmislar ctesi gunu verdigim kan daha bugun ellerine ulasmis ve calisilmaya baslanmis. Anlamiyorum istanbul gibi bi merkezden bir kan nasil olurda bu kadar uzun surede ankaraya gider? Icime supheler dusmeye basladi. Yakinda yeterli gen bulunamadi diye yeni kan ornegi isterlerse iade isteyip harmony firmasina kan verecegim :(

Aramadim bugun mesaj atmislar ctesi gunu verdigim kan daha bugun ellerine ulasmis ve calisilmaya baslanmis. Anlamiyorum istanbul gibi bi merkezden bir kan nasil olurda bu kadar uzun surede ankaraya gider? Icime supheler dusmeye basladi. Yakinda yeterli gen bulunamadi diye yeni kan ornegi isterlerse iade isteyip harmony firmasina kan verecegim :KK43:
Belki sistemde sıkıntı vardır, ben senin yerinde olsam mesaj hiç gelmemiş gibi firmayı arardım :) Hadi cmt kargolar yarım gün çalışsa, pzt verilse salı ulaşması
lazım belki girişi bugün yapılıp mesaj öyle gönderilmiştir. Çok mu pembe gözlüklü bir yorum oldu bilemedim:deli:

Belki sistemde sıkıntı vardır, ben senin yerinde olsam mesaj hiç gelmemiş gibi firmayı arardım :) Hadi cmt kargolar yarım gün çalışsa, pzt verilse salı ulaşması
lazım belki girişi bugün yapılıp mesaj öyle gönderilmiştir. Çok mu pembe gözlüklü bir yorum oldu bilemedim:deli:

Ya insallah oyledir araya bayram girmese 1 2 gune hic takilmam ama araya 2 gunde bayram girince beklemek izdirap oluyor

Kızlar benim sonuçlarım söz verdikleri gibi tam zamanında çıktı. Mesaja ekledim sonucu, sanırım iyi. Lütfen yorumlayın . Sonucu 1 haftada veren genoksdan ve bölge temsilcisinden de allah razı olsun. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. İnşallah hepimiz yavrularımızı sağlık sıhhatle kollarımıza alalım.

Heyecandan mesajı başka konuya atmışım. Sabah mailimi kontrol etmiştim. Sonra mesaj geldi. Maili açmaya başladım ama dosya açılana kadar elim ayağım titredi. Hem merak hem korku. Allah hepimizin içini ferahlatır inşallah şu mübarek günler.

Eklentiler

• 2017-06-23_12-01-06.webp
    2017-06-23_12-01-06.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 3.549
Kızlar benim sonuçlarım söz verdikleri gibi tam zamanında çıktı. Mesaja ekledim sonucu, sanırım iyi. Lütfen yorumlayın . Sonucu 1 haftada veren genoksdan ve bölge temsilcisinden de allah razı olsun. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. İnşallah hepimiz yavrularımızı sağlık sıhhatle kollarımıza alalım.

Heyecandan mesajı başka konuya atmışım. Sabah mailimi kontrol etmiştim. Sonra mesaj geldi. Maili açmaya başladım ama dosya açılana kadar elim ayağım titredi. Hem merak hem korku. Allah hepimizin içini ferahlatır inşallah şu mübarek günler.

Hadi geçmiş olsun canım bayrama rahat kafayla gireceksin, bence bundan iyisi şamda kayısı bakılan her şey düşük riskli yani:halay:benim de sonuçlarım dün geldi kanım cumartesi ulaşmıştı firmaya, ben de ekledim sonucumu. bedidiko bedidiko 4 gün çalışma süreleri olsa çarşamba ulaşmıştı senin numunen bence ara yarın çıkar mı diye sor.

Eklentiler

• 20170623_132543.webp
    20170623_132543.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 2.789
Hadi geçmiş olsun canım bayrama rahat kafayla gireceksin, bence bundan iyisi şamda kayısı bakılan her şey düşük riskli yani:halay:benim de sonuçlarım dün geldi kanım cumartesi ulaşmıştı firmaya, ben de ekledim sonucumu. bedidiko bedidiko 4 gün çalışma süreleri olsa çarşamba ulaşmıştı senin numunen bence ara yarın çıkar mı diye sor.

Evet senin sonuçların da temiz. Hayırlı olsun hepimize. Telefonda temsilci Gaye hanım kendinden çok emin 7 iş günü ve bayramdan önce olabilir demişti. Kargo cuma akşam olmasına rağmen kendi çalıştığı şubeyi aradı konuştu. Cumartesi 3e kadar ellerine geçti. bedidiko bedidiko sen de ara sor. Cumartesi de çalışıyorlar çünkü. Hatta bölge temsilcisi ile aç konuş ve müjdeli haberini al inşallah bayrama girmeden. Benim cumartesi ikindi çalışmaya başladılar. Bu sabah sekiz olmadan temsilcinin mailine düşmüştü sonuç. Bana biraz geç geldi, cep mesajı gelince mailde göründü.

Kizlar benimde sonuclarim cikti tam size yazacaktim beni etiketlemissiniz 4 is gunu gibi kisa bir surece sonucu gonderdiler sok oldum hic umudum yoktu. Sonuclarim temiz allaha cok sukur. Sizinde gozunuz aydin canlarim

Merhaba arkadaşlar ben de bugün test için kan verdim.genoks firmasına.inşallah sonuç sizinki gibi olur.ikili tesrim 1/408 üçlü 1/37 yüksek risk gözüküo.yaş 33.

Back
X