Nifty Test Sonuçlarımızı Paylaşalım

Myall21

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
16
8
16
Öncelikle çocuk sahibi olmayıp evlat hasreti çeken tüm anne ve baba adaylarına Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah demek isterim.

Gebelerde ikili ve daha sonraki taramalara gerek kalmadan kandaki dna ile bebeğin sağlığına ilişkin yapılan test türü olarak bana açıklanan nifty testi yaptırdım. Bugün itibariyle sonuçlar geldi. Yüzdelik değil pay ve paydalı risk oranı şeklinde gelen sonuçlarımızın paylaşılması belki de ileride yaygınlaşacak bu testi yaptıranlara ve bize yol gösterici olabilir diye düşündüm.

Benim sonuçlarım şöyle:

Trizomi21: 1/26846
Trizomi18: 1/19727
Trizomi13: 1/126087

Öncelikle çocuk sahibi olmayıp evlat hasreti çeken tüm anne ve baba adaylarına Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah demek isterim.

Gebelerde ikili ve daha sonraki taramalara gerek kalmadan kandaki dna ile bebeğin sağlığına ilişkin yapılan test türü olarak bana açıklanan nifty testi yaptırdım. Bugün itibariyle sonuçlar geldi. Yüzdelik değil pay ve paydalı risk oranı şeklinde gelen sonuçlarımızın paylaşılması belki de ileride yaygınlaşacak bu testi yaptıranlara ve bize yol gösterici olabilir diye düşündüm.

Benim sonuçlarım şöyle:

Trizomi21: 1/26846
Trizomi18: 1/19727
Trizomi13: 1/126087

Trisomy 21 1/201402718
Trisomy 18 1/2734655222
Trisomy 13 1/2281088744
benim 3 lü testim 1/50 çıkınca yaptırdım bu testi, daha güvenilir diyorlar umarım öyledir

Trisomy 21 1/201402718
Trisomy 18 1/2734655222
Trisomy 13 1/2281088744
benim 3 lü testim 1/50 çıkınca yaptırdım bu testi, daha güvenilir diyorlar umarım öyledir

Test sonucunuzun payda kısmındaki rakamlar milyar değerinde. Benimkilerden bayağı farklı. Muhtemelen şirketlerin farklı olmasından kaynaklanıyor bu.

Testi nerde yaptırdınız ve doktorunuz sonuçlar için ne dedi? Ben ankara genoks'ta yaptırdım. Ayrıca ikili tarama testine girmeden direkt bunu yaptırdım ben. Acaba yine de ikili tarama testi mi yaptırsam. Bak kurt düştü içime şimdi :)

hayır hayır kesinlikle 2 li yaptırmayın bunun güvenirliği daha fazla, çine gönderildi sonuçlar,Ankarada bir şirket biz yaşadığımız il temsilcisiyle bağlantı kurduk , tam hatırlamıyorum şirketin adını, benim 3 lü sonuçlarım çıkınca apartopar çevre ile ayrıntılıya girdik, orada doktor aracılığıyla il temsilcisine ulaştık, çok hızlı gelişti herşey..... yani sonuçta bu testte olasılık veriyor ama çok eminler kendilerinden temiz diyorlar sonuç için, hayırlısı artık

Sonuçlarınız çok iyi çok sevindim adınıza benimde üçlü testim 1:36 çok yüksek bir risk sizinde 1:50ymiş oda epey yüksek bir riskmiş ama çok şükür temiz çıkmış sonucunuz ben herhangi bir test yaptırmadım ama merak ettiğim mesela bebeğiniz sağlıklıyken bu riskler neden bu kadar yüksek çıkıyor bebeğim sağlıklı olsunda bu yaşadığım sıkıntılar hiç umrumda değil siz artık hamileliğinizin tadını çıkarın

o sorunun cevabı hala belirsiz, yani beta hcglerimiz afp eu3 lerimiz niye yüksek ya da düşük bilmiyorum:S

Test sonucunuzun payda kısmındaki rakamlar milyar değerinde. Benimkilerden bayağı farklı. Muhtemelen şirketlerin farklı olmasından kaynaklanıyor bu.

Testi nerde yaptırdınız ve doktorunuz sonuçlar için ne dedi? Ben ankara genoks'ta yaptırdım. Ayrıca ikili tarama testine girmeden direkt bunu yaptırdım ben. Acaba yine de ikili tarama testi mi yaptırsam. Bak kurt düştü içime şimdi :)

Canım merhaba. Ben de düşünüyorum bu testi. Ücret ne ödedin?

Dolar bazlı olduğundan fiyat değişiyor sürekli. Ben aracıya fazladan para ödemedim çünkü direkt firma telefonu nette duruyor. Aracı da kargoyla hallediyor ben de öyle yaptım, yani pratikte bir fark yok.
Ankara Genoks bana tüp göndermişti, kanı o tüple kargoladık. 2000 tl civarıydı sanırım, eşim ilgilenmişti.

semurcan semurcan P pdozlem Ooovv, neredeyse 1 doğum ücreti kadar. Peki bu test %100 mü kesin sonuç veriyor?

bu bir tani testidir. bizden doktorumuz istedi, biz de tereddutsuz yaptirdik. daha pahali da olsa yine yaptirirdik, cunku insan o suphe ile yasayamiyor. bizim sonucumuz temiz geldi. henuz dogum yapmadim, dolayisiyla sonuca inanmak disinda bir veri elimde yok.

semurcan semurcan Doktor istediyse mutlaka bir sebebi vardır. Temiz çıktığına sevindim. Sadece pahalı olması sebebiyle her aile bu yükün altına giremez. Umarım hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız yavrularımızı.

semurcan semurcan Doktor istediyse mutlaka bir sebebi vardır. Temiz çıktığına sevindim. Sadece pahalı olması sebebiyle her aile bu yükün altına giremez. Umarım hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız yavrularımızı.
amin, insallah.
iste insan o ayrimi dusunmuyor yapilacak dediginde doktor.
biz zorlanmadan yaptik cok sukur ki ama zorlanacak da olsaydik gene yaptirirdik.

testin güvenirliğini bize %99,97 demişlerdi yanlış hatırlmıyorsam, nasip artık, inşallah doğru olduğunu kucağımıza alınca görüceğiz....ama ben yaptırmasam duramazdım, zehir olurdu, heran düşünürdüm , en azından rahatım şuan ,ama tabi her şey Allahtan, doğmadıktan sonra ne desek boş

P pdozlem Peki bu testi doktor tavsiyesi ile mi yoksa kendi tercihiniz olarak mı yaptırdın? Bebekte olası bir problem mi görmüştü Allah korusun?

P pdozlem Peki bu testi doktor tavsiyesi ile mi yoksa kendi tercihiniz olarak mı yaptırdın? Bebekte olası bir problem mi görmüştü Allah korusun?

ikili testim iyiydiama üçlüm 50 de 1 risk çıktı down sendromu içim, kalpte parlaklık çıktı, doktor ya amniyosentez ya bu test dedi, amniyo istemedim, buna karar verdik apartopar

Biz ikili tarama öncesi doktorumuzun "böyle bir seçenek de var" demesi üzerine yaptırdık. İkili tarama dahil hiç birine gerek kalmayacak dedi doktorumuz. Çok şükür sonuç da temiz geldi.

Back
X