Nicklerinizin Anlami Ne?:))

wannam tebrik ederim bende aylardır böyle bir konu açsam diye düşünüyordum hatta faceye mi açsam diyordum kiiii sen yetiştin imdadakaydirigubbakcemile3merakımı gidermiş oldum
bende kısaca özetleyem
i_eşimin isminin baş harfi
t_benim ismimin baş harfi
e_oğlumun isminin baş harfi
k_soyadımızın baş harfi
aslında benim iteek olma zamanım gelmişkaydirigubbakcemile3

bende hep eşimin ve benim ismimi kullanmak aklıma gelirdi..ama bu surem biraz atmasyon oldu o anda çıkıverdikaydirigubbakcemile3
su ismini severim,devamına soyismimin tersi gibi bişey oldukaydirigubbakcemile3
bu kadar takılacağımı bilseydim daha güzel bişey bulurdum..sempatiksalakcinni

larem adımım tersi,35 de şehrim.larem kullağıma hoş geldiği için hep nickimi larem olarak kullanırımbayanssulusmile

wannam tebrik ederim bende aylardır böyle bir konu açsam diye düşünüyordum hatta faceye mi açsam diyordum kiiii sen yetiştin imdadakaydirigubbakcemile3merakımı gidermiş oldum
bende kısaca özetleyem
i_eşimin isminin baş harfi
t_benim ismimin baş harfi
e_oğlumun isminin baş harfi
k_soyadımızın baş harfi
aslında benim iteek olma zamanım gelmişkaydirigubbakcemile3
ben bunun icin burdayim canim, size hizmet icinkaydirigubbakcemile3
bence de senin artik iteek olma zamanin gelmis.
su ensarimi amm dislayip duruyon yawww.alsanaalsanasmile

bende hep eşimin ve benim ismimi kullanmak aklıma gelirdi..ama bu surem biraz atmasyon oldu o anda çıkıverdikaydirigubbakcemile3
su ismini severim,devamına soyismimin tersi gibi bişey oldukaydirigubbakcemile3
bu kadar takılacağımı bilseydim daha güzel bişey bulurdum..sempatiksalakcinni
seninki baya atmasyon olmus canim.kaydirigubbakcemile3

larem adımım tersi,35 de şehrim.larem kullağıma hoş geldiği için hep nickimi larem olarak kullanırımbayanssulusmile
daha oncede adini tersten yazip nick olarak kullanan bir arkadasim vardi.
bence cok zekice.aklinialirimsmile

ne güzel bi bölüm açmışsın wannacım benimde netteki nickim genlde destina ve desti dir ama buraya üye olmak istediimde nicklerim kullanılıyormuş bende böyle yasdımm

eşimle 9 yıl önce bir eylül akşamında ayın 16 sında ,saat 6 da tanışmıştım ,bu kadınlar hiçbirşeyi unutmuyorlar yahu kaydirigubbakcemile3 korkulur bizden ..

eşimle 9 yıl önce bir eylül akşamında ayın 16 sında ,saat 6 da tanışmıştım ,bu kadınlar hiçbirşeyi unutmuyorlar yahu kaydirigubbakcemile3 korkulur bizden ..

valla korkulur bizden.
eşin bunları hatırlamadığı zaman kıyamet kopuyo mu evde?kaydirigubbakcemile3

ilk üye olduğumda maytaptı nickim sonra hamile kalınca benim, eşimin, ufak oğluma koyacağım isim ve büyük oğlumun baş harflerini koydum değiştim nickimi ama bana kısaca maytap der hala tanıyanlar:)

kı maytap hatun ,kızımın adını da eylül koyacaktım da son anda direkten döndü :)
niye soramadın o kadar mı korktun benden ,ben senin maytaptan sonra yaptığın bu nicki uzun uğraşlar sonunda çözmüştüm :)) bravo bana

vanna cım eşim eskiye dair bir tek şey hatırlasa anlından öpücem de ,biraz hafıza sorunu var kaydirigubbakcemile3

Simerenya Peyami safa'nın yalnızız adlı romanındaki samim adlı karakterin içinde yaşadığı dönemden yüz elli yıl sonrası için hayal ettiği, her şeyiyle düşündüğü muhayyel ülke. Burada aşkların en güzeli yaşanır. Yalan zinhar kapıdan içeri bile giremez. Her şeyin başı samimiyettir. saadet, insan için ayrı bir olgu olmaktan çıkmış, insanın içine işlemiş, tabiatının bir parçası haline gelmiştir. her şey, ihtimal verilmeyecek kadar mükemmeldir.

Back